2777
2789
عنوان

بیاین بیاین😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 52 پست
دبیرستان که بودم تولد من و چهار تا دیگه از دوستام تو یک ماه بود.تصمیم گرفتیم یه کیک بزرگ بگیریم همه ...

افرین بهت😁😂

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من تو یه گروه مختلط دوستان و فامیل .همه گفتن چرا عکس خودت نمیزاری پروفایل ؟؟منم رفتم نوشتم رو دست ...

واااااااییییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

گووووزززززز  تا شما باشین نصفه شبی دله ادمو به قار و قور نندازین

😂😂😂😂منم دارم لواشک میخورم😜😜😜

خدا خیرشون بده الان گزینه دیلیتو گذاشتن😁

اره از خجالت مردم جالب اینجاس که خواستگارم بود😶😶😶

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
من از کلاس راهنمایی رانندگی میگم یبار یه پسره بود خییییلی حواسش پرت بود تو کلاس سرهنگه بلندش کرد گفت ...

😂😂😂😂

همین چندشب پیش داشتم با خواهرم میحرفیدم گف فلان فلان گفته اینجور اونجور منم گفتم خب بابای تو چی گف؟؟بم نگا میکرد سکوت گفتم چیه بگو دیگه گف بهار بنظرت بابای منو تو فرق داره..ازون روز منو دس میندازه توله

❤️میشه به نیت دلم واسم یه صلوات بفرستین❤️
اره از خجالت مردم جالب اینجاس که خواستگارم بود😶😶😶

😁😁 چ استیکریم رفته.لااقل دوتایی میزدی

گروپ اخه؟!😅😁

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
همین چندشب پیش داشتم با خواهرم میحرفیدم گف فلان فلان گفته اینجور اونجور منم گفتم خب بابای تو چی گف؟؟ ...

وای مردممممم😂😂😂😂😂😂

پسر بزرگم ۲سال و نیمشه ب شیرخشک میگه خیرخشک امروز خیر سرم اومدم بهش یاد بدم درست بگه شیرخشک  ...

فهمیدیم فهمیددیم😂😂😂😂