2777
2789
یه هفته پیش سر بچمون دعوامون شد زد بینیمو شکست پدر و مادرم پشتم نیستن فقط بلدن ب شوهرم پیام های چرت ...

خب بگه تو هم تو زندگی سهم داری تازه اگه دست روت بلند کرد دوباره

بندازش زندان تا عاقل شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعوامون شده کتکم زده منم کسی رو ندارم تو خونش موندم پدرم پشتم نیس از طرفی پیامای توهین آمیز هم ب شوه ...

عزيزم اگه واقعا كتك ميزنه شكايت كن اول پزشك قانوني 

بعد مهريه 

خدايا شكرت 🙏🏻
خودش ک رفته اینجوری راهنماییش میکنن بهش میگن طلاق بگیر

بیخود کرده اون زده زبونشم درازه گوشیشو بگیر بزن باباتینارو بلاک کن که چیزی نتونن بگن 

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!
بگو مهرمو بده ميرم از خونت بيرون  مرداا پرو شدن والاا از خونت تكون نخور

بهش میگم تا مهرمو ندی نمیرم میگه از خونم برو پیش بابات برید دادگاه شگایت کنید میدونه نمیتونم برم

بیخود کرده اون زده زبونشم درازه گوشیشو بگیر بزن باباتینارو بلاک کن که چیزی نتونن بگن 

آره هم زده هم طلبکاره خودش نیس مامانم امروز اومد یه ساعت پیشم اونم دیدشون پیام داده غلط کردی راهشون دادی خودتم برو

من نمیرم داره ب زور بیرونم میکنه الان نیس زنگ زده و پیام میده میگه برو نمیخوامت

بگو با اينكه بد اخلاقي من ميخوامت و دوست دارم،با زبون نرمش كن،اخه خانواده تم پشتت نيستند كه بخوام شيرت كنم جوابش رو بدي

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
بهش میگم تا مهرمو ندی نمیرم میگه از خونم برو پیش بابات برید دادگاه شگایت کنید میدونه نمیتونم برم

عزيزم اون خونه ي تو هم هست مطمينم جرات نميكنه بيرونت كنه

اما اگه كرد زنگ بزن اگاهي صورت جلسه كن بعد برو

خدايا شكرت 🙏🏻
دعوامون شده کتکم زده منم کسی رو ندارم تو خونش موندم پدرم پشتم نیس از طرفی پیامای توهین آمیز هم ب شوه ...

خب اگه جای کتکش رو بدنت هست برو پزشک قانونی تا مدرک از دستت نرفته واینجور ادبش کن جور دیگه نمیتونی 

پرونده براش تشکیل بده تا اونموقع هر وقت دست روت بلند کرد گزارش بدی وادبش کنن 

تو که کسی پشتت نیست بچه هم داری زندگیتم میخای پس باید درست کنی مردتو 

نشینی تحمل کنی چون حتما وقطعا دوباره تکرار میکنه 

من نمیرم داره ب زور بیرونم میکنه الان نیس زنگ زده و پیام میده میگه برو نمیخوامت

همین الن زنگ بزن پلیس معطلش نکن 

تا ببینی بازم حرف بیخود میزنه یا نه 

جلوی پلیس بگو کتکم زده 

الان بزنگ