2777
2789
خب اگه جای کتکش رو بدنت هست برو پزشک قانونی تا مدرک از دستت نرفته واینجور ادبش کن جور دیگه نمیتونی&n ...

خواستم برم گفت پس اول حق نداری دیگه پاتو خونه من بذاری بچه رو هم میگیرم هر غلطی خواستی بکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین الن زنگ بزن پلیس معطلش نکن  تا ببینی بازم حرف بیخود میزنه یا نه  جلوی پلیس بگو کتکم ...

همه جا آشنا داره آکاهی اینجا رئیسش رفیقشه پسر عمشم هست توی دادگاه پسر عموهاش رفیق صمیمیش نمیذارن براش بد بشه

آره هم زده هم طلبکاره خودش نیس مامانم امروز اومد یه ساعت پیشم اونم دیدشون پیام داده غلط کردی راهشون ...

بگو خونه خودمه هر کیو دلم بخواد راه میدم

اگرم مشکل داری تشریفتو از خونه ببر وقتی مهریه امو کامل دادی و احضاریه برای طلاق اومد من از این خونه میرم!

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

با شرایطی که داری بهترین کار همینی هست که داری انجام میدی.بمون تو خونه

به پدرتم بگو کمتر بپیچه به پای شوهرت

اگر فریاد بزنی به صدایت گوش میدهند و اگر ارام بگویی به حرفت گوش میدهند پس قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را

فوری برو پرشک قانونی و برگه بگیر 

فردا روزی خیلی خیلی به دردت میخوره تو دادگاه 

اگه خونه بمونی دیگه روش باز شده و با خودش میگه خانواده اش نتونستن کاری کنن خودش هم دماغشو شکستم اما باز منتمو میبره 

حتما حتی شده برو قهر و اون نامه پزشک قانونی رو بگیر 

تو دادگاه خیلی به دردت میخوره

بهش میگم تا مهرمو ندی نمیرم میگه از خونم برو پیش بابات برید دادگاه شگایت کنید میدونه نمیتونم برم

خب اتو ازت گرفته 

برای یه بارم که شده نترس ما زنا بخاطر ترسامون باید عذاب بکشیم 

تهشو در نظر بگیر هیچی نمیشه 

همه جا آشنا داره آکاهی اینجا رئیسش رفیقشه پسر عمشم هست توی دادگاه پسر عموهاش رفیق صمیمیش نمیذارن برا ...

عزيزم تورو خداااا با اين حرفاااا دست رو دست نزار خواهش ميكنم چي براش بد نشه وقتي كتك زده قانون باهاش برخورد ميكنه ديه اشو بگير مدرك ميشه واسه طلاق واست 

خدايا شكرت 🙏🏻