2777
2789

خدایش همه چیم گرون نیست

حداقل تو شهر ما

مانتوی ۳۰تومنی هست هنوز خیلیم خوشگله

میوه حتی کیلویی ۲تومن هست

اونم میوه های بهاری

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اونایی که میگن قشنگه مبارک باشه😂😂😂😂😂

نباید بگن؟

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

جلو بسته ش نبود منم عاشق جلو بسته شونم

عخیییی همینم قشنگه مبارکت باشه عزیزم ب سلامتی استفاده کنی...

کلا خرید حال آدمو خوب میکنه 😂منم خیلی وقته نرفتم خرید😂

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
این گردنبندها قیمتشون چند،البته قشنگ من جز طلا روم نمیشه چیزی بخرم،اطرافیان مسخره می کنند

عکس گردنبند نزاشتم که

یا ست سه تایی دستبند یا انگشتر

چقد ب هم گیر میدین همیشه ،،هرکاری داره میخره هرکاری نداره نمیخره چیز سختی نیس  هر تاپیکی میری ...

هر تاپیکی ینفر هست جو منفی بده😂😂

🇮🇷❤️یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاران بار شکرت