2777
2789

خدایش همه چیم گرون نیست

حداقل تو شهر ما

مانتوی ۳۰تومنی هست هنوز خیلیم خوشگله

میوه حتی کیلویی ۲تومن هست

اونم میوه های بهاری

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اونایی که میگن قشنگه مبارک باشه😂😂😂😂😂

نباید بگن؟

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

جلو بسته ش نبود منم عاشق جلو بسته شونم

عخیییی همینم قشنگه مبارکت باشه عزیزم ب سلامتی استفاده کنی...

کلا خرید حال آدمو خوب میکنه 😂منم خیلی وقته نرفتم خرید😂

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
این گردنبندها قیمتشون چند،البته قشنگ من جز طلا روم نمیشه چیزی بخرم،اطرافیان مسخره می کنند

عکس گردنبند نزاشتم که

یا ست سه تایی دستبند یا انگشتر

چقد ب هم گیر میدین همیشه ،،هرکاری داره میخره هرکاری نداره نمیخره چیز سختی نیس  هر تاپیکی میری ...

هر تاپیکی ینفر هست جو منفی بده😂😂

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت