2777
2789
اره دیدم چون همینطوری پولدار میشن اکثرا  خاله ی خودم  پدرشوهر خودم  پدرشوهرم خوب ز ...

دوس دارم فلسفشون بدونم اطراف منم زیاد حالا خونه و ماشین خوبو دارن اما مثلا دلشون نمیاد پول بدن ۴تا جا درست درمون برن بگردن.همش میزنن ماشین حساب اینهمه پول بدی بابت گشتن که چی بشه  

من جدیدا ی چیزی متوجه شدم باید از این جور ادما فقط فرار کنی ینی ازشون دور شو کاتشون کن این بهترین را ...

منم بهمين نتيجه رسيدم الانم فقط با چندتا از دوستامون رابطه داريم عوضش اعصابمون سرجاشه و ادمايي ك ميان پيشمون بي چشم و رو و حسود نيستن.😍

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضات دیروز، اهنگشو گوش دادم 😊وسیله هاتم قشنگن مبارکت باشه 😉

از دماغش در اوردن  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
دوس دارم فلسفشون بدونم اطراف منم زیاد حالا خونه و ماشین خوبو دارن اما مثلا دلشون نمیاد پول بدن ۴تا ج ...

میگم ک اینایی ک گفتم هم همینطورین من ب تازگی خودم ب زور میفرستمشون سفر خوب 

ولی فک کنم چون ب همین روش پولدار شدن براشون سخته ریسک 

و اینکه ب سختی دراوردن الان نمیتونن خرجای انچنانی کنن تزشون اینه (من خودم قبول ندارم البته اصلا )

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
بزار به حساب تنبل بودنم خواهر😥😥

ازدواج کنی درست میشی منم مجرد بودم ابم دستم میدادن.اما اومدم خونه خودم هرکی برای بار اول می اومد خونم یعنی دعوت میکردم باورش نمی شد اون سفره رو آماده کردم یا خونم به اون تمیزی و مرتب باشه.

ازدواج کنی درست میشی منم مجرد بودم ابم دستم میدادن.اما اومدم خونه خودم هرکی برای بار اول می اومد خون ...

ایشالا منم مثل تو یه کدبانوی نمونه نشم😍

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
خواهشا ازش دور شو بعضیا تا خودشون خیانت میبینن ب زور میخوان از زندگی بقیه هم انتقام بگیرن انگار انقد ...

البته  حداقلش این بود که شوهرمو بهترشناختم، ولی واقعا نمیدونم چطور این خانم نامحترم رو ازم دور کنم،مامانم هم ازش خوشش نمیاد دوران مجردی هم میگفت باهاش نگرد😂😂

واقعا بعضی کارهای علنی میگه، تو شانس خوبی داری که زندگیت از من بهتره،خوشبحالت

از این جمله اش متنفرم، چون به صورت اتوماتیک شب یقه شوهرمو میگرفتم😂😂😂

نمیدونم بهش چی بگم که دیگه نبینمش😢😢😢

🇮🇷❤️یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاران بار شکرت

انشالله  نشدیم روزی یکی دیگه رو میرسونی میاد کاراتو میکنه    

نه دیگه فاز منفی نده خودمم باید یه کارایی بکنم یا نه 😂😂😋😋

بچه ها خیلی بحث چالش انگیزی بود از تمام متخصصین ک شرکت کردن در بحث متشکرم 😁😁

من که تو این بحثا ابرو برام نموند😂😂😂😂

خوب میکنی 😂😂

😂😂🙈🙈🙈🙈 بخدا خيلي مهربونما حتي يوقتايي چيزايي ك ميخرم و هنوز استفاده نكردم  اگه تو دوستام كسي خوشش بياد ميدم بهشون  يا اگه ازم كمكي بخوان و از دستم بربياد انجام ميدم يا يوقتايي يكارايي ميكنم ك همه ميگن خانواده ادمم اينكارو واسش شايد انجام ندن 

اما نميدونم چرا هرچي بيشتر خوبم اونا پررو تر و حسودترن منم تصميم گرفتم باهاشون مثل خودشون باشم ك هوا برشون نداره .

كلا يوقتايي بيخيالي خيلي خوب جواب ميده😏

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
البته  حداقلش این بود که شوهرمو بهترشناختم، ولی واقعا نمیدونم چطور این خانم نامحترم رو ازم دور ...

ببین منم ی دوس دارم ۸ساله باهمیم و صمیمی هنوز گاهی ب شوخی میگه شوهرتو نخواستی بده ب من خیلی کیس خوبیه !!من متنفرم از این شوخیش نه ک از حرفش بترسماا فقط چندشم میشه اخه خودش با عشقش تازه ازدواج کرده 

منم جدیدا تو دورهمیا میپیچونمش یا اینکه فقط قرار هارو ب بیرون محدود کردم اصلا وارد خونه نمیکنمش :/

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME