2777
2789
😂😂🙈🙈🙈🙈 بخدا خيلي مهربونما حتي يوقتايي چيزايي ك ميخرم و هنوز استفاده نكردم  اگه تو دو ...

اره عزیزم بعضیا جنبه خوبی ندارن نباید با هرکسی بور خورد 👍🏻🌹

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
ببین منم ی دوس دارم ۸ساله باهمیم و صمیمی هنوز گاهی ب شوخی میگه شوهرتو نخواستی بده ب من خیلی کیس خوبی ...

خوب کاری میکنی، من از اول رودارش کردم

والا اینا خطرناکن😊

🇮🇷❤️یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاران بار شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کافیه ینفر تیتر رو بخونه، میاد میبینه بحث کاملا بی ربطی توش جریان داره😂😂😂😂😂

🇮🇷❤️یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاران بار شکرت

خوب کاری میکنی، من از اول رودارش کردم والا اینا خطرناکن😊

حالا جالب اینجاس شوهرم فقط از این ی نفر بدش میاد اصلا هم بهش نگفتم این حرفارو ها 

خودش همینطوری میگه این خیلی رو مغزه هیچ چیزش درست حسابی نیس چرا این جوریه حرف زدنش 😂😂بیچاره محمد (محمد شوهرشه )

کافیه ینفر تیتر رو بخونه، میاد میبینه بحث کاملا بی ربطی توش جریان داره😂😂😂😂😂

😂😂اره واقعا

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
ببین منم ی دوس دارم ۸ساله باهمیم و صمیمی هنوز گاهی ب شوخی میگه شوهرتو نخواستی بده ب من خیلی کیس خوبی ...

منم یکی از دوستام این حرفو راجب یکی از اعضای خانوادم زد باهاش قطع کردم دوستیمو تمام با کسایی که حرمت نگه نمیدارن حتی به شوخی باید همین کارو کرد 

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
منم یکی از دوستام این حرفو راجب یکی از اعضای خانوادم زد باهاش قطع کردم دوستیمو تمام با کسایی که حرمت ...

خیلی زشته حرفاشون اخه ما راحتیم با هم ولی این راحتی نیس  واقعا بده

خیلی زشته حرفاشون اخه ما راحتیم با هم ولی این راحتی نیس  واقعا بده

خدا زبون داده باهاش حرف بزنیم احساساتمونو بیان کنیم اما یسریا باید لال میشدن از همون اول انقدر بد حرفن    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
حالا جالب اینجاس شوهرم فقط از این ی نفر بدش میاد اصلا هم بهش نگفتم این حرفارو ها  خودش همینطور ...

بخدا شوهر منم از اول ، قبل از اینکه دوستمو بشناسه ( البته دختر داییمه) میگفت با این دخترنگرد، خوشم از رفتاراش نمیاد، من میگفتم ایشش دختر داییمه هااا😣😣😣

البته بعدا شوهرم گفت یبار روبه روم نشسته بهم چشمک زده، قسم قرآن داد که نگم، خیلی حالم بد شد از کارش که بعد از مدتی فهمیدم شوهرش بهش خیانت کرده، البته این اخلاق رو از مجردی داشت،دوس پسر داشت بعد به شوهرا مردم حسادت میکرد، علنا با یه متاهل هم یه مدت دوست بود😭😭😭😭😭

مامانم جدیدا میگفت ببینمت باهاشی دخترم نیستی😐😐😐

البته اون بر حسب کارهای گذشته اش اینو میگه، نمیدونه دسته گل جدید به اب داده،وگرنه با خاک یکسانش میکنه

منم چون شوهرم گفت بحثشو باز نکن،چون شوهرش اعدامش میکنه،دیگه نگفتم، البته قراره به خودش بگم

بخدا شوهر منم از اول ، قبل از اینکه دوستمو بشناسه ( البته دختر داییمه) میگفت با این دخترنگرد، خوشم ا ...

وواااای توروخدا دگ نگو والا اگ باهاش کات نکنی منم دگ از فردا اینجا ریپلای نمیکنمت😂😂سریعا بندازش بیرون چقد ادم باید بی شخصیت باشه ب مرد متأهل چشمک بزنه اونم فامیل نون و نمک خوردین ؛(((((بخدا عصبانی شدم

وواااای توروخدا دگ نگو والا اگ باهاش کات نکنی منم دگ از فردا اینجا ریپلای نمیکنمت😂😂سریعا بندازش بی ...

😂😂😂

اره بقران چشمک زده، شوهرم گفت بهش بگو خجالت بکش مگه شوهر نداری، دیوانه🔫😒

قصد دارم ببینمش به روش بیارم همینو بکنم دلیل که بهش اعتنا نکنم، بخدا خواهرم شنید شوکه شد از کارش

الان یک ماهی هست ندیدمش، البته فامیل با شاهکارهاش اشنایی دارن😣😣😣

😂😂😂 اره بقران چشمک زده، شوهرم گفت بهش بگو خجالت بکش مگه شوهر نداری، دیوانه🔫😒 قصد دارم ببینمش ...

اره حتما بهش گوشزد کن 

کار خوبی میکنی👍🏻👍🏻👍🏻