2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها کاربرایی که اینجا همیشه ازشون انرژی مثبت میگیرم و مطمنم تو دنیای واقعیم انقدر خانومن کتی و فرنازن  

و بعضی خانومای گل نی نی سایت  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
اره بابا کم کن بخدا واسه زندگیت خطرناکه  ببین من دیدم ک دارم بهت میگماا ینی صب تا شب نقشه میری ...

نشده یبار ببینمش بعدش اعصابم راحت باشه، الکی بدون دلیل به شوهرم گیر میدم، یه مدت انقد در مورد خیانت و غیرقابل اعتماد بودن مردها حرف زد( با شوهرش مشکل داره)، تا یه مدت به شوهرم بدبین بودم، میخواستم تلشو هک کنم، یه مدت کل دفتر شوهرمو گشتم گوشی دیگه پیدا نکردم، یه مدت گوشی خودشو گرفتم ، اصلا افتضاح بود، شک الکی خیلی بده

خدا از این دوستا نصیب گرگ بیابون نکنه

شوهر بیچاره ام میگفت بریم پیش مشاوره، بهش فحش میدادم میگفتم تو نباید کلا بری سر کار😣😣😣😣 ۵ ،۶ ماه با شوهرم میرفتم توی دفترش میشستم😂😂😂 مشتریا میومدن، دیگه همه مشتری ثابتا منو میشناختن، دیگه دس برداشتم ازخل بازیام😂😂😂😂

امیدوارم کسی پستمو ببینه بتونه دوست بد و خوب رو جدا کنه

🇮🇷❤️یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاران بار شکرت

منم دیدم از این مدلااا 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻ی دوستم تو یونی  ی گوشی خیلی معمولی داشت هرکی ایفون میخ ...

😁😁خیلی عجیبن.لذت جوونیو از خودشون میگرن بخاطر مردم و شوهرواینا

بلاخره اونی شد که میخواستم😍 
بیچاره رو با خاک یکسان کردی😐😐😐

من يدفه رفتم برا خريد جهازم زودم خريدم تموم شد ميگفت واااي گرون خريدي واي نبايد ميخريدي واي چرا خريدي بيشتر ميچرخيدي  اگه يكم ديگه بهش ميخنديدم ميزد توگوشم ك چرا بدون نظر من خريد كردي😂😐😐

اخه فككنم فازشم اين بود ك چون همه رو زود خريدي انداختن بهت بايد خرد خرد ميخريدي٥سال طول ميكشيد در ب در ميموندي ك وسايل خوب ميخريدي.

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
دیدین بعضی ها واقعا پولدار اما اصلا نسبت به مالشون زندگی نمیکنن؟؟واقعا چرا؟اینا پولو واسه چی میخوان؟ ...

اره دیدم چون همینطوری پولدار میشن اکثرا 

خاله ی خودم 

پدرشوهر خودم 

پدرشوهرم خوب زندگی میکنه ها نمیگم بد خیلی خوب 

ولی خیلی راحت میتونه مثلا مازراتی سوار شه یا ی خونه ی قصر بخره ولی هیچوقت اینکارو نمیکنه و کلی ملک داره  حالا نمیدونم چرا تزشون اینجوریه :/

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
منم دیدم از این مدلااا 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻ی دوستم تو یونی  ی گوشی خیلی معمولی داشت هرکی ایفون میخ ...

واقعا متاسفم برای همچین خانواده هایی که هنوز هیچی نشده به بچه هاشون میگن فلان کارو کن چش خانواده شوهرت در بیاد و اینکارو کن اون کارو کن یه مشت حرفای خاله زنکی یادشون میدن  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
دانشجویم خواهر     به من باشه باید کارگر تمام وقت بگیرم اتاقمم تا حالا خودم مرتب نکردم & ...

اومدی نسازی همون قد که آراسته بودن مهم تمیزی و مرتب بودنم مهم خوبه آدم اگه داره گارگر بگیره انجام بده اما مرتب کردن اتاق تو خودت انجام بده اونم از نظر من لذت داره.من که وقتی همه جا تمیز و مرتب همونقدی که با خرید کردن انرژی میگیرم از نظافتم انرژی میگیرم

مبارکت باشه استارتر

ولی دیگه از هرچی تاپیک خریده حالم بد میشه😅

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   
اومدی نسازی همون قد که آراسته بودن مهم تمیزی و مرتب بودنم مهم خوبه آدم اگه داره گارگر بگیره انجام بد ...

بزار به حساب تنبل بودنم خواهر😥😥

نشده یبار ببینمش بعدش اعصابم راحت باشه، الکی بدون دلیل به شوهرم گیر میدم، یه مدت انقد در مورد خیانت ...

خواهشا ازش دور شو بعضیا تا خودشون خیانت میبینن ب زور میخوان از زندگی بقیه هم انتقام بگیرن انگار انقد بدبین میکنن تا بقیه هم شک کنن در صورتی ک هیچوقت همه ی مردا شکل هم نیستن هیچوقت شرایط زندگی ادما یکسان نیس ://واقعا چقد بعضیا منفی هستن اه !

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
موفق باشی دوستم 😍😍انشالله همیشه شاد باشی 

همچنین🤗🤗