2777
2789
بله حرف شما كاملا درسته متاسفانه   حسادت خيلي واقعا مضخرفه اما هموطناي ما اين قضيه رو نميفهمن ...

من جدیدا ی چیزی متوجه شدم باید از این جور ادما فقط فرار کنی ینی ازشون دور شو کاتشون کن این بهترین راهه

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جدیدا ی چیزی متوجه شدم باید از این جور ادما فقط فرار کنی ینی ازشون دور شو کاتشون کن این بهترین را ...

من حرفاشون ندید میگیرم واکنش نشون نمیدم.گاهی یه لبخند میزنم نه تایید میکنم نه تلاش میکنم نظرشو عوض کنم

من جدیدا ی چیزی متوجه شدم باید از این جور ادما فقط فرار کنی ینی ازشون دور شو کاتشون کن این بهترین را ...

منم جرات نیست مثلا یه لباس زیر بخرم، کافیه فرد مورد نظر ببینه، انقد درموردش بحث میکنه، رو اعصابه😐😐😐 شوهرم میگه رابطه ات رو کم کن طرف مشکل داره، ولی روم نمیشه😭😭😭

🇮🇷❤️یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاران بار شکرت

من حرفاشون ندید میگیرم واکنش نشون نمیدم.گاهی یه لبخند میزنم تایید میکنم نه تلاش میکنم نظرشو عوض کنم

افرین بهت 

منظورم اینه مجبور هم نیستیم رفیق فاب بشیم باهاشون 

منم جرات نیست مثلا یه لباس زیر بخرم، کافیه فرد مورد نظر ببینه، انقد درموردش بحث میکنه، رو اعصابه😐😐 ...

اره بابا کم کن بخدا واسه زندگیت خطرناکه 

ببین من دیدم ک دارم بهت میگماا ینی صب تا شب نقشه میریزن بزنن زمین طرفو خودت سالم فک میکنی فکر نکن همه همینن

منم درک نمیکنم  اخه مانتو خریدن ی نفر چطور میتونه ی نفرو ناراحت کنه ی عده میگن خب خودش نمیخره ...

واقعانم همینجوریه.همه چی که پول نیست.تازشم اگه کسی داشته باشه و خوشحال باشه ناخوداگاه انرژیو خوشحالیش ب بقیم منتقل میشه.هرکسی تو زندگیش یه چیزی داره که براش ارزشمنده.یکی پول یکی عشق یاهرچیزی.حالا همیناکه میگن پول لباس نداریم و غذا نداریم همش جمع میکنن طلابخرن خیلیاشون

بلاخره اونی شد که میخواستم😍 
یعنی امکان نداره یه چیزی نشکنم حتی شده یه لیوان به نظرت تقصیر منه یا اوناس که نذاشتن تا حالا من هیچ ...

اخی عزیزم 

چن سالته راستی؟؟نه طبیعیه ی کم حواست جمع نیس بری سر خونه ی خودت درست میشی منم اصلا کار نمیکردم اصلاا ولی مثلا همیشه اشپزی بلد بودم اشپزیم خوب بود بعدشم هفته ای ی بار کارگر میگیری دگ چاره داره اینا

کسایی که به خرید ادم گیر میدن و توقع دارن چون خودشون نمیخرن توام نخری واقعا وحشتناکن به جای این که بگن خداروشکر حداقل تو این گرونی ما نمیخریم حداقل یه سری هستن که بتونن بخرن😃😃

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
واااای عجب رویی داشته 😬😬😬بگو ببخشید ک دارم از پول شما خرج میکنم 😂😂بابا منم از این دوستا زیاد دا ...

منم كلا ارتباط رو قطع كردم ولي دوست شوهرم خيلي اقاست  خودشم چون ميدونه مشكل از زنشه بدون اون يوقتايي مياد پيشمون  دلمم ميسوزه ها اما واقعا ارامشم رو ازم گرفته بود،  من كلا دلم نمياد دل كسي رو باحرفم بشكنم چون خودمو ميشناسم زبونم مثل نيش ماره هيچي نميگم نميگم وقتي بگمم يجوري ميگم طرفم تا چندسال ديگه نميتونه خودشو پيدا كنه🙈😁

يسري هم سر النگو باهاش خوردم تو داستان ك مجبور شدم يچيزي بگم ك تا وقتي خريد كردم برگشتيم خونه ديگه راجبه هيچي نظر نداد😐😐

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
واقعانم همینجوریه.همه چی که پول نیست.تازشم اگه کسی داشته باشه و خوشحال باشه ناخوداگاه انرژیو خوشحالی ...

افرییین گل گفتی 

منم دیدممم فقط عشق طلا دارن بعضیا

دقیقا.من یسری دوستامو برا همین گذاشتم کنار.حالا من پولدارم نیستم معمولیم ولی خب رو لباس واینا حساسم.خیلی میخرم.اینقدگیرمیدادنو اذیت میکردنو منفی بودن گذاشتمشون کنار.درعوش خودشون مثل گدا میگشتن که پول جمع کنن فردا جهیزیه پرپیمون داشنه باشن😐

بلاخره اونی شد که میخواستم😍 
اخی عزیزم  چن سالته راستی؟؟نه طبیعیه ی کم حواست جمع نیس بری سر خونه ی خودت درست میشی منم اصلا ...

دانشجویم خواهر   

به من باشه باید کارگر تمام وقت بگیرم اتاقمم تا حالا خودم مرتب نکردم  ولی با همه اینا عاشق مد و خرید و رسیدن به خودمم که اگه اینکارم نمیکردم باید میرفتم بمیرم😒

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
دقیقا.من یسری دوستامو برا همین گذاشتم کنار.حالا من پولدارم نیستم معمولیم ولی خب رو لباس واینا حساسم. ...

منم دیدم از این مدلااا 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻ی دوستم تو یونی 

ی گوشی خیلی معمولی داشت هرکی ایفون میخرید حسرت میخورد بعد میرفت ی انگشتر میخرید گنده طلاییی زردددد زرد 😬میگفت مامانم میگه ازدواج کنی تو چشم خانواده شوهر باشه 

خب یکی نیس بگه الان جوونی استفاده کن وقتی انقد حسرت داری

هنوز هم شوهر نکرده