2777
2789
نظری ندارم خداییش 😂😂😂

توضیح دادم به دوستمون بخون😁😁

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل خواهر شوهر ای من.بیشتر وقتا چیزای جدیدمو جلو اونا استفاده نمیکنم حتی میان خونم پیش میاد چیزیو حل ...

بعضيا هستن ترجيح ميدن حالشون بد باشه بخاطر حسادت ولي حتي يكم شريك حال خوبت نشن اينجور ادما مريضن واقعا.

همسرمن  ي دوستي داره ك بعنوان كارگر پيشش كار ميكنه و شوهر منم هميشه بيشتر از حقش بهش ميده ميگه گناه داره تازه زن گرفته دستشون خاليه بعد همين زنش ك ميومد خونم انگار شوهر من كارگر اوناس و از پول اونا واسه من يا خونه خريد ميكنه همش از همه چي ايراد ميگرفت ك وا چرا اينو خريدي اصلا استفاده نميشه فلان چيزو ازينجا بردار اضافس چرا اين يكي چيزو خريدي گرون دادن بهت يا وقتي جهاز اوردم هي ميگفت وااي  چقد وسيله برقي خريدي من ك هيچكدومو نميخرم بدرد نميخورن انقد گفت گفت ك يبار قاطي كردم گفتم عزيزم تو يبار شد من چيزي بخرم خوشحال شي يا ن اصلا ايراد نگيري؟ فكرنميكنم سليقه شما بهتر از من باشه من داشتم خريدم شما هم اگر داري ميخري نداري نميخري نياز نيست ك راجبه همه چي نظر منفي بدي ك هم حال خودت بد شه هم حال من 

همون شد ديگه حرف نزد راجبه هيچي ولي خدايي هروقت اومد خونمون انقدر ك منفي بود ي اتفاقي ميفتاد.😟😟

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
نع😝من میشم فرار مغزها😁

😂😂😂

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

خیلی راحت میتونم قانعتون کنم در رابطه با خودم ولی خجالت میکشم😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
بعضيا هستن ترجيح ميدن حالشون بد باشه بخاطر حسادت ولي حتي يكم شريك حال خوبت نشن اينجور ادما مريضن واق ...

واااای عجب رویی داشته 😬😬😬بگو ببخشید ک دارم از پول شما خرج میکنم 😂😂بابا منم از این دوستا زیاد دارم ولی اکثرشونو کات کردم الان چنتا دارم ولی ناب و باحالن 😛

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
بعضيا هستن ترجيح ميدن حالشون بد باشه بخاطر حسادت ولي حتي يكم شريك حال خوبت نشن اينجور ادما مريضن واق ...

بیچاره رو با خاک یکسان کردی😐😐😐

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

اینا مریضن ولی خودشون خبرندارن.ای کااش همه مردم اینقد داشتن و خرید میکردن که هیچ جنس و میوه و غذایی تو مغازه ها نمیموند.والا منکه عاشق اینم کسی چیز جدیدی بخره و خوشحال باشه.تا کی بدبختی و غصه

بلاخره اونی شد که میخواستم😍 
نیست؟

عزیزم اون سومی انگشتر یاقوته من عاشق یاقوتم چند وقتیه نقشه کشیدم یکشو بخرم ولی نمیتونم یک میلیونو پانصد هزینه نگینشه ..‌‌  بعد اینکه واقعااااااا خوش سلیقهایییییی مبارکت باشه به خوشب بپوشی خیلی قشنگن همه شون

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
واااای عجب رویی داشته 😬😬😬بگو ببخشید ک دارم از پول شما خرج میکنم 😂😂بابا منم از این دوستا زیاد دا ...

منم با چندتا از دوستام کات کردم خیلی تنگ نظر بودن انگار نه انگار دوستشون بودم  

وای که چقد بدم میاد از این اخلاقا کاش خریدای خودشون ببینی یا چیدمان خونشون به هیج وجه من نمی پسندم ولی محال به خودم اجازه بدم کوچکترین نظری بدم.اما برعکس اونا محال نظر ندن دلم میخواد یه بار بهشون بگم بابا ببندین دهنتون  حیف آدم بی ادبی نیستم ولی تلافیشو تو دلم زیاد بهشون میگم  

ببین عشق من متأسفانه حسادت خیلی ریشه ای تره ،کم نمیشناسم ادمایی ک کلا سیر نمیشن  تو فک کردی پو ...

بله حرف شما كاملا درسته متاسفانه  

حسادت خيلي واقعا مضخرفه اما هموطناي ما اين قضيه رو نميفهمن تاهم حرفي بزني بهشون ميخوان درسته قورتت بدن ك تو اشتباه ميگي حرف درست فقط حرف منه😐😐

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
اینا مریضن ولی خودشون خبرندارن.ای کااش همه مردم اینقد داشتن و خرید میکردن که هیچ جنس و میوه و غذایی ...

منم درک نمیکنم 

اخه مانتو خریدن ی نفر چطور میتونه ی نفرو ناراحت کنه ی عده میگن خب خودش نمیخره ناراحته اصلا قبول ندارم میگم دوست من با شوهرش ک موتور دارن میان تو جمعی ک همه بین ۵۰تومن تا ۶۰۰تومن پول ماشیناشونه ولی انقد این دختر محشره تا حالا ی حسی ایجاد نکرده ک از بقیه پایین تره چون شوهرش واقعا اخلاقی ساپورتش میکنه  همه هم تو جمع دوسش دارن دوستای دانشگاه هم بودیم 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME