2777
2789
عنوان

آیا باردارم؟

221 بازدید | 24 پست

سلام.من تازه به جمعتون اومدم.دوست گلیا من چندماهیه منتظرمادرشدنم

این ماه حدوده هشت روزه که ازپری میگذره و ازش خبری نیست ترشح بدون زردرنگ و گاهی درد زیرشکم

ایا میشه نشونه ای از بارداری باشه؟

جواب بیبی چک تا شش روزپیش منفی بود ازترس دوباره منفی شدنش هنوز نزدم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما بزار مثبته منم ترشح داشتم درد پریودیم داشتم حتی تا لحظه که خواستم ازمایش بدم رفتم تو دستشویی چک کنم آخه ترشح داشتم فک میکردم پریود شدم اما نشدم جوابم مثبت بود مال توهم حتما حامله وگرنه تا الان باید میشدی

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

سلام عزیزم ان شاالله که نی نی تو دلت باشه و مامان شده باشی ولی حتما فردا صبح بی بی چک بزن چون شاید لقاح دیر انجام شده که اون دفعه منفی بوده.بالاخره باید این تاخیر پریودت بررسی شه اگه نی نی نباشه هم باید بری دکتر.امیدوارم به خواسته ی دلت برسی❤

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️

انشالاکه باشی ولی ب علائم توجه نکن حالا چندروزدیگه بیبی چک بزن ببین چیه مثبته یامنفی.انشالامثبت باشه ...

کاش این انتظار خیلی زودبرای همه به خیر تموم بشه

منم پنج شش ماهی هست منتظرم

اگه سابقه تاخیر نداری.احتمالش هست ک باردار باشی.از چی میترسی بالاخره ک میفهمی باردار هستی یا نه.البت ...

از این که باز منفی بشه میترسم

چندماهی هست که اقدامم وماهای قبلم یکی دوبار تاریخ پریودم اینوراونور شد هربارم میگفتم باردارم اما منفی میشد تستم

ازدکترمم که پرسیدم گفت هیج مشکلی نداری و یه سال هنوز وقت داری و اینکه پریودت جابه جا میشه به خاطره استرسه که داری و استرس هم بارداری تو عقب میندازه وهم پریودو این ماه  دیگه شوهرم گفته صبرکن دیگه مثه ماها قبل نمیکنیم هرروزهی بیبی بزنی و هی استرس که اخ چرا نشد چرا نشد وبزار یه مدت بگذره