2777
2789
عنوان

کلومیفن

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 28 پست

سلتم.من دوره قبل که پریود شدم مصرف کردم.الان حدودا یک هفته مونده به پریود بعدیم.از یک هفته قبل هم دردزیرشکم و کمی کمر درد و سفت شدن سینه هام شروع شده.نمیدونم دلیلش چیه.مثل علایم پری میمونه اما پری نمیشم.البته یک هفته هم مونده به پری.تا به حال هم سابقه نداشتم اینطوری بشم.نمیدونم دلیلش چیه.اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه منم دقیقا مثل توام دوره دومه که کلومیفن استفاده میکنم ماه پیش خیلی درد سینه و زیر دل داشتم جوری که نمیتونستم به سینه هام دست بزنم ولی این ماه نه

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
عه منم دقیقا مثل توام دوره دومه که کلومیفن استفاده میکنم ماه پیش خیلی درد سینه و زیر دل داشتم جوری ک ...

چند روز مونده به پری؟ 

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

۱۲ روز😐

خیلی در تعجم ماه پیش سینه هام به شدت درد میکرد این ماه هیچ خبری نیس اصلا

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
۱۲ روز😐 خیلی در تعجم ماه پیش سینه هام به شدت درد میکرد این ماه هیچ خبری نیس اصلا

من هیچ حالتی هم ندارم خدا خودش کمک کنه😥

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

نگران نباش علائم هم مهم نیست منم این ماه و ماه قبل خوردم که خداروشکر این ماه باردار شدم دعا کن بارداریم به خوشی و سلامتی طی بشه و صدای قلب بچه مو بشنوم.

ان شا الله شماهم این ماه مادر میشی 

موقع اقدام زیر کمرت بالش بذار و تا صبح بخواب ان شا الله نتیجه میگیری 

دعا فراموشت نشه ابجی

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
نگران نباش علائم هم مهم نیست منم این ماه و ماه قبل خوردم که خداروشکر این ماه باردار شدم دعا کن باردا ...

انشاالله نی نیتو بزودی بغل بگیری واسه ماهم دعا کن عزیزم

چشم

اخی عزیزم مبارک باااشه انشاالله نی نی سالم میاد تو بغلت🌷🌷🌷🌷کلومیفن رو از شب سوم خوردی یا پنج؟

اخی عزیزم مبارک باااشه انشاالله نی نی سالم میاد تو بغلت🌷🌷🌷🌷کلومیفن رو از شب سوم خوردی یا پنج؟

مرسی گلم.

ازشب پنچ سه تا

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
مرسی گلم. ازشب پنچ سه تا

عه پس چرا دکتر من گفت از شب سوم؟؟😐😐😐😐😐