ساحل۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 563 عنوان کلومیفن 202 بازدید | 28 پست سلام خانماکسی کلومیفن مصرف کرده؟ من اولین دوره از5پریود شبی دوتا خوردم امپول هاش سی جی هم روز 14 زدم الانم روز 18پریودی هستمهیچ علائمی ندارم حتی ماه پیش درد سینه داشتم ولی این ماه همینم ندارمیعنی این ماه هم پریود میشمکسی هست راهنماییم کنه "یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام 1397/05/07 | 13:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mami_ayande عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 3050 روز ۱۸ پریود ک خیلی زوده بخوای بفهمی 🔕 لایییکک نکنیییییییییین 🔕
گلبهتر عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 3330 من چند ماه پیش استفاده کردم ک. نتیجه ای جز کیست نداشت البته دکترم آمپول نداده بوداین ماه لتروزول خوردم و. آمپول زدم برای علائم خیلی زود هست خانمی توکل بر خدایت کن؛؛ کفایت میکند حتما
tahaaaa عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 11942 منم یه ماهی مثه تو بودم و پری شدم ماه بعدش هیچ دارویی مصرف نکردم و باردار شدم... خاطره ی بارداری و زایمان دومم《---جدیده هاااا😄😄
ساحل۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 563 من چند ماه پیش استفاده کردم ک. نتیجه ای جز کیست نداشت البته دکترم آمپول نداده بو ... علایم داشتی که متوجه شدی کسیت شده؟ "یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
ساحل۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 563 منم یه ماهی مثه تو بودم و پری شدم ماه بعدش هیچ دارویی مصرف نکردم و باردار شدم... اخه ناامیدم چون فیبروم دارم دکتر گفت باید زودی باردار بشی واسه همین کلومیفن نوشت "یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
tahaaaa عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 11942 اخه ناامیدم چون فیبروم دارم دکتر گفت باید زودی باردار بشی واسه همین کلومیفن نوشت میفهمم منم تنبلی داشتم و باید زود اقدام میکردم شش ماه با دارو جواب نداد برا تبلیم ...ماه اخر دلم کرده تخم هویج خوردم اون ماه گرف... خاطره ی بارداری و زایمان دومم《---جدیده هاااا😄😄
ساحل۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 563 میفهمم منم تنبلی داشتم و باید زود اقدام میکردم شش ماه با دارو جواب نداد برا تبلیم ...ماه اخر دلم کرد ... حالا اگه نشدم ماه دیگه تخم هویج میخورم اخه یبارم حاملگی پوچ داشتم "یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
maneli26 عضویت: 1391/04/23 تعداد پست: 2206 میفهمم منم تنبلی داشتم و باید زود اقدام میکردم شش ماه با دارو جواب نداد برا تبلیم ...ماه اخر دلم کرد ... چطوری دم کردین؟برا کیست خوبه یا فولیکول رو بزرگ میکنه؟ خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.
tahaaaa عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 11942 حالا اگه نشدم ماه دیگه تخم هویج میخورم اخه یبارم حاملگی پوچ داشتم بخور ضرری نداره ک واسه تقویت رحم و تخمداناتم خوبه خبرشو بهم بده خاطره ی بارداری و زایمان دومم《---جدیده هاااا😄😄
tahaaaa عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 11942 چطوری دم کردین؟برا کیست خوبه یا فولیکول رو بزرگ میکنه؟ من کیست نداشتم بیشتر برا تخمک و تخمدانام میخوردم....مثه چایی دم میکردم ولی باید غلیظ باشه خاطره ی بارداری و زایمان دومم《---جدیده هاااا😄😄
maneli26 عضویت: 1391/04/23 تعداد پست: 2206 من کیست نداشتم بیشتر برا تخمک و تخمدانام میخوردم....مثه چایی دم میکردم ولی باید غلیظ باشه منم تنبلی و کیست ندارم ولی وسط سیکل فولیام 14هستن و کوچیک.جواب میده؟چه موقع بخورم؟چخ روزایی از سیکل روزی چن بار چه مقدار خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.
ساحل۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 563 بخور ضرری نداره ک واسه تقویت رحم و تخمداناتم خوبه خبرشو بهم بده حتما "یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
tahaaaa عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 11942 منم تنبلی و کیست ندارم ولی وسط سیکل فولیام 14هستن و کوچیک.جواب میده؟چه موقع بخورم؟چخ روزایی از سیکل ... منم فولیم 14بود...من از روز سوم پری خوردم تا دو سه روز بعد تخمک گذاریم....دیگه بعد اخرین اقدامم تو اون ماه نخوردم خاطره ی بارداری و زایمان دومم《---جدیده هاااا😄😄
گلبهتر عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 3330 علایم داشتی که متوجه شدی کسیت شده؟ از وقتی اقدام کردم نظم پری بهم ریخت اما اون ماه کلن پری نیامدبعد از کلی آزمایش از منفی و کلی انتظار ک شاید باردارم. و دیر معلوم میشه فهمیدم کیست دارم تو سونو مشخص شد کلن یازده ماه توهم بارداری داشتم توکل بر خدایت کن؛؛ کفایت میکند حتما