2777
2789
عنوان

همه بهم میگن خیلی خوشگلم ولی.....

1538 بازدید | 21 پست

ولی نمیدونم چرا اعتماد بنفسم زیرصفره

خجالتی و درونگراهم هستم

چیکارکنم یکم اعتماد بنفس بگیرم.من رو همه چی اعتمادبنفس دارم جز زیبایی.همه واقعا خیلی ازم تعریف میکنن اما من اصلا نمیدونم چرا نمیتونم دراین مورد خودمودباورکنم۱۸سالمه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذراست دنبال نکات مثبت تو چهرت باش و با دقت نگاهشون کن حتی تو ذهنت با اطرافیانت مقایسه کن مثلا چشمات اگه قشنگه با تمام وجود دوستشون داشته باش کم کم اعتماد به نفست میاد بالا

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
اطلاعاتتو زیاد کن 

اتفاقا خیلی کتاب و اینا میخونم واعتماد بنفسم ازین لحاظات خوبه فقط و فقط رو قیافه اعتماد بنفس ندارم بااینکه میدونم خوشگل و تقریبا بی نقصم ولی جلوی بقیه حس میکنم نکنه خیلی داغونم و نمیتونم تو صورتشون نگاه کنم

گذراست دنبال نکات مثبت تو چهرت باش و با دقت نگاهشون کن حتی تو ذهنت با اطرافیانت مقایسه کن مثلا چشمات ...

دقیقا نقصی تو صورتم نیست حتی تو هیکلم.بینیم کوچولوعه لبم قلوه ای پوستم سفید چشام درشت و مشکی موهام لخت هیکلم ورزشی.همشو میدونم اما.....

نمیدونم چجوری بگم چ حسی دارم

دقیقا نقصی تو صورتم نیست حتی تو هیکلم.بینیم کوچولوعه لبم قلوه ای پوستم سفید چشام درشت و مشکی موهام ل ...

مشتاق شدم ببینمت ..میشه حداقل عکس قسمتی از صورتتو بذاری 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...

قیافه مگه چقدر مهمه اصلا؟

البته بخاطر سنته هرچی هم بگذره هم اعتماد به نفست بالاتر میره هم زیباتر میشی

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤