2777
2789
عنوان

همه بهم میگن خیلی خوشگلم ولی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 21 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اینجا فقط کسیو میخوای که بهت بگه اوفففففف چقدر خوشگلی مشکلت اینه

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

اگر زیبا هستید سعی کنید خوش سر و زبون هم باشید تا همه جذبتون بشن. خدا رو هم شکر کنید. خیلی زیبایی برای یک زن مهمه. نه فقط برای زن. برای مرد هم همینطوره , شما خودتون ترجیح میدید همسر آیندتون یه مرد زشت باشه یا یه مرد خوشتیپ و خوش چهره . حالا نمیگم مردا و خانمهای با چهره عادی و معمولی چیزی از دست دادن. ولی مسلمه که خوشکلا طرفدار بیشتر دارن شکی هم نیست. اعتماد به نفس هم فقط به چهره نیست. سعی کنید توی زندگی تک بعدی نباشید, اگر خوشکلید تلاش کنید در زمینه تحصیل هم موفق باشید. یه در زمینه شغلی هم موفق باشید. و از همه مهمتر ازدواج موفق داشته باشید. اعتماد به نفس با ورود شما به جامعه خصوصا دانشگاه و محیط کار بالاتر میره. نگران نباشید. خوش باشید🙏

عاشق نشدی وگرنه میفهمیدی; پاییز بهاریست که عاشق شده است😍
اتفاقا خیلی کتاب و اینا میخونم واعتماد بنفسم ازین لحاظات خوبه فقط و فقط رو قیافه اعتماد بنفس ندارم ب ...

من به شدت شما نبودم ولی خب اعتماد بنفسم رو چهرم خیلی پایین بود حتی کسی تعریف میکرد هم باور نمیکردم یکم که سنت بره بالاتر بهتر میشی 

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️