2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره برم پیش خواهرم

1286 بازدید | 20 پست

خواهرم تو ی شهر دیگست و الان واسه ی هفته اومده.شوهرم با باجناقش مشکل داره میگه توهم حق نداری بری 

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

چقدر بد😑

بیرون با خواهرت قرار بذار😑

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش بحث نکن ک خیلی بری زیر زره بین ولی با خواهرت هم بدون اینکه بفهمه در ارتباط باش

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

مگ شوهرت سرکار یا بیرون نمیره

اون ساعتهایی که خونه نیست بگو خواهرت بیاد ببینش

فقط باید با زبون خوش باشوهرت صحبت کنی والا بدتر لج میکنه

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
مگ شوهرت سرکار یا بیرون نمیره اون ساعتهایی که خونه نیست بگو خواهرت بیاد ببینش فقط باید با زبون خوش ...

نه اي كار درست نيست 

بفمه ماجرا ميشه 

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
بی انصافی میکنه واسه رسیدن ب هدف خودش

میدونم چی میگی.

واقعا سخته. 

اینجور ادمارو نمیشه متقاعد کرد .

کار خودتو بکن 

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
2790
2778
2791
2779
2792