2777
2789
عنوان

زن خوب زن بد

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 21 پست
آخه مگه زندانش هاش  چیکار می کنن؟؟؟ اونا هم مثل شما  خونه و ماشین  در اختیار شوهرشون ...

هههه دست رو دلم نزارررر عزیزم

پول لباس زیرشونم از شوهره میگیرن.... بماند

خاک بر سر من فقط... نمیدونم دقیقا گول چی رو خوردم

چرا مردا اینقدر زود آتیششون سرد میشه؟! چرا حرفها و وعده هاشون یادشون میره؟ چرا اولویتهاشون اینقدر سر ...

حالا من نمیدونم چه وعده هايي دادن، اما با این تعاریفی که شما کردید،  ایشون بنظر میاد از روز اول با اموال و درآمد شما ازدواج کردن و ظاهراً علاقه و عشقی در میون نبوده 

کی گفته افراد یک جنس نمیتونن با جنس مخالف تبادل نظر کنن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هههه دست رو دلم نزارررر عزیزم پول لباس زیرشونم از شوهره میگیرن.... بماند خاک بر سر من فقط... نمیدو ...

با این حساب   شما  باید  سر کوفت  داداش ها شو به  اون بزنید   من نمیدونم  چطور شده  که این همه  پر توقع  شده  ولی  بازم راهش دست خودتون هست   

حالا من نمیدونم چه وعده هايي دادن، اما با این تعاریفی که شما کردید،  ایشون بنظر میاد از روز اول ...

حرف و وعده از اسمش مشخصه،  اینها وسیله هستند برای اینکه ما رو به هدفمون برسونن. 

مثلا هدف از وعده کاندیداها،  انتخاب شدنه.اینها بعد از انتخاب شدن دیگه به وعده هاشون عمل نمیکنن.

گول وعده رو هیچ وقت نخورید 

حرف و وعده از اسمش مشخصه،  اینها وسیله هستند برای اینکه ما رو به هدفمون برسونن.  مثلا هدف ...

اون موقع وعده نبود قول بود... الان فهمیدم که وعده بوده.

و فهمیدن بدترین درد روی زمینه

از حالت انفعال در بیایید.

اعتماد بنفس خودتون رو بدست بیارید 

شخصیتتون رو بازسازی کنید 

جلوش وایستید و از هیچی نترسید

وظایفش رو بهش گوشزد کنید.

از هیچ کدوم از حقوقتون کوتاه نیاید 

مطمئن باشید کم کم گوشی میاد دستش و حواسش جمع میشه.

از حالت انفعال در بیایید. اعتماد بنفس خودتون رو بدست بیارید  شخصیتتون رو بازسازی کنید  ...

ممنونم که بعنوان یک اقا دارید واقع بیبنانه نظر میدین. راستش درست بشو نیست. الانم با بچه میخواد منو تهدید کنه جدیدا....

منم گفتم فقط چندماه تحمل کن تا دنیا بیاد بعد برش دار برو جایی که دیگه نبینمت...دیگه نمیتونم تحمل کنم که یه جنین چهارماهه هم بشه ابزار تهدید من