2777
2789
عنوان

سحرخیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 6712 بازدید | 31 پست
یه معلم داشتیم میگف  آدمی عادته باید عادت کنی پاشو خونه رو تمیز کن منم عین استارترم منتها ما ...

منم دقیقا عین شما بودم.ینی خانواده من بجز مامانم تالنگ ظهر خابن.ینی باورتون نمیشه من از همون بچگی دوس داشتم سرصب از خاب بیدارشموهمیشه حسرت سحرخیزی ب دلم بوده

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

١٢شب ميخوابم ٥/٣٠ بيدارم 😐😐كار داشته باشي مجبور ميشي

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

من الان بیدار شدم.الان واسه من لنگ ظهره.چون روزای دیگه ساعت 5.5 بیدارم.متنفرم ازینکه روزمو دیر شروع کنم.حیف از صبح به این قشنگی آدم خواب باشه.حتی اگه هیچ کار مفیدی هم انجام نده.فرقی هم نمیکنه شب قبل کی خوابیده باشم،روی زود بیدار شدن حریصم.نماز صبحتم سر وقت بخونی که دیگه نور علی نوره.

هیچ عادتی ماندنی  نیست.عادتها رو ما به وجود میاریم اونا که در ما به وجود نمیان.

شب قبل از خاب برنامه ریزی کن که صبح زود بیدار بشی و فلان کار رو انجام بدی.ساعت کوک کن.وصبح خودتو مجبور کن که بیدار بشی.چند روز اینکارو بکنی و ببینی چقدر توی کارها و زندگی جلویی اینکار برات انگیزه میشه و حتی اگه عادتت هم نشه بازم وقتی صبحها زود بیدار بشی حداقل نشسته خابت نمیبره.

هیچ عادتی ماندنی  نیست.عادتها رو ما به وجود میاریم اونا که در ما به وجود نمیان. شب قبل از خاب ...

من الان بزور خودمو بیدار نگه داشتم.فرداصبح زود باید برم بیرون کار اداری دارم.حتما باید قبل ۱۱ کارام تموم شه.امروزم خاستم بزور خودمو بیدارکنم ک فردا راحت تر باشم

من شاغلم بزور بیدارمیشم.حتااگ ده خوابیده باشم البت گاهی قرص خواب میخورم زود ک زودبیداربشم.یادمه بچه بودم خودم صبا بیدارمیشدم برم مدرسه ولی الان بیدارنیستم خوابم دوس ندارم بزور بیدارمیشم

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

باید واسه تغییر تلنگر خورد 

واسه سخرخیزی اینکه به این برسی زمان کمه تواین دنیا ،خیلی چیزای خوب هست که هنوز تجربه نکردید ،ویجز کارای روزمره که توزمان بیداری انجام میدید میشه این کاراصبح کرد 

مثل حس لذت بخش خوردن صبحونه های مفصل ،یه دوستم کلاس خیاطی میرفتینم یه روز صبح واسه میان وعده پیراشکی گوشت بهمون داد که واقعا خوشمزه بود میگفت صبح ساعت ۴خمیر درست کرده تا ۷پخته 

حالا این کارا میتونه دنیوی باشه یا واسه آخرت ،مثل نماز قضا یا قرآن خوندن

باید واسه تغییر تلنگر خورد  واسه سخرخیزی اینکه به این برسی زمان کمه تواین دنیا ،خیلی چیزای خوب ...

کاش منم ب آرزوی خودم برسم و مثل دوس شما ساعت ۴ بجا اینکه تازه بخابم بتونم بیدار شم

2790
2778
2791
2779
2792