2777
2789
عنوان

پدرشوهر

557 بازدید | 38 پست

سلام دوستان

پدرشوهر من از روزی ک اومد خواستگاری گفت برای پسرم خونه میخرم

بعد یکی از اپاررتمان های پدر منو انتخاب کرد ک بخره 

پدر منم تخفیف بیست میلیونی داد به خاطر من حالا بعد یکسال هنوز پول خونه رو کامل نداده و الانم میگه خونه رو میخووام بزنم ب نام خودم ب نظرتون من چیکار کنم با این ادم؟

حرف هم حالیش نمیشه ک بابام ب خاطر من تخفیف داده بعدشم من یکی از معیار های ازدواجم خونه بود و تو گفتی پسر من خونه داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد سود کرده از این ماجرا..هم به اصطلاح واسه شما خونه گرفته..هم بیست میلیون تخفیف..هم یه خونه به اسمش شده..به شوهرت بگو باهاش حرف بزنه.خونه باید به اسم تو باشه..اگه نشد نهایتا به اسم شوهرت

💙👪💙

اوه

چ زرنگن مردم

واقعا فکرش کار کرده 

چکارکنه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
چقد سود کرده از این ماجرا..هم به اصطلاح واسه شما خونه گرفته..هم بیست میلیون تخفیف..هم یه خونه به اسم ...

خیلی سود برده تازه انقدر پروو زنگ زده ب بابام گفته تو باید پول مهمونای خودتون رو بدی برای عروسی

خیلی سود برده تازه انقدر پروو زنگ زده ب بابام گفته تو باید پول مهمونای خودتون رو بدی برای عروسی

اصلاااااااااااااااااا کوتاه نیایا اصلا نزاری به اسم خودش کنه به خدا یه بار کوتاه بیای رو سرت سوار میشن

زندگیم بهتر و بهتر می شود . حالا به سوی بهترین ها پیش می روم .  

جای بابات باشم با این افزایش قیمت خونه میام میزنم زیر معامله. میگم من قرار بود این قیمت خونه رو به دختر و دامادم بفروشم. نه شما. پس بیا این پولی که تاحالا دادی برو به سلامت. شوهرت هم باید عرضه داشته باشه خودش جمع و جور کنه. 

در مورد پول عروسی هم ببینید برای عقد چجوری بوده لگر کل مراسم عقد پای شما بودهدعروسی پای اونهاست. اگر زیر بار نرفتن به شوهرت بگو خودش قرض کنه جشن بگیره بعد از کادوهای عروسی قرض ها رو بدید

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
اصلاااااااااااااااااا کوتاه نیایا اصلا نزاری به اسم خودش کنه به خدا یه بار کوتاه بیای رو سرت سوار می ...

اصلا اگه کوتاه بیام سر اینکه اجازه بده تو این خونه باشیم تا اخر عمر باید جلوشون خم بشیم

والا وقتی اون میزنه زیر حرفش چرا بابای شما نزنه؟بذارر مزه بدقولی رو بچشن و پولشون هم ارزشش کمتر شده تا الان 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
2790
2778
2791
2779
2792