2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 38 پست
جای بابات باشم با این افزایش قیمت خونه میام میزنم زیر معامله. میگم من قرار بود این قیمت خونه رو به د ...

عروسی تموم شده کادو ها رو اونا برداشتن الانم میگن پول مهمونای خودتون رو باید بدین

اصلا اگه کوتاه بیام سر اینکه اجازه بده تو این خونه باشیم تا اخر عمر باید جلوشون خم بشیم

من تو محل کارم یه خانمه تونست یکی بیاره البته چند سال پیش به جای دخترش دامادشو اورد الان داماده دختررو طلاق داد خودش راست راست راه میره حقوق میگیره

زندگیم بهتر و بهتر می شود . حالا به سوی بهترین ها پیش می روم .  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عروسی تموم شده کادو ها رو اونا برداشتن الانم میگن پول مهمونای خودتون رو باید بدین

اوکی پول مهمون هارو ندید. بابات هم بزنه زیر قول و قرارها برای خونه. وقتی اومده ۲۰میلیون بخاطر شما تخفیف داده الان به عریبه خونه رو بفروشه اون ۲۰تومن رو بده به خودت جمع و جور کنید یه خونه وام دار کوچیک بخریدبه اسم دوتاییتون

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
شوهرمم هیچی نمیگه

پدرتون بگید یه روز با سیاست رف رو باز کنه ولی حرفی نزنه که ناراحتش کنه.بگه کی به نام میزنید.بعد بهش بگه برای تو تخفیف دادم.گفتم ضررم بکنم غریبه نیست بچه هامن.حیفه که به نامت نشه.اما بیشتر از این نگه.یه جور به عنوان بزرگتر وسوسه ش کنه.

حرفت خیلی زشت بود فرزندم متاسفم برات

زشت نیست عین واقعیته

همشون سرخوش و بی عار 

زرنگ و پروو

تحصیلات صفر

قلیونی و مشروب خور

هستن

همشون لنگه همن توشون تک و توک خوب پیدا میشه خیلی باید بگردی

شمالی ها خیلی زرنگ و پررو و بی چشم و رو هستن اصلا نباید بهشون دختر داد

چه بی ادبی به هیچ قومی توهین نکن منم با ترک ازدواج کردم حالم از خانواده شوهرم بهم میخوره انقدر که بدن ولی دورو برم هرچی ترکه ادم خوبیه اینا بدن دلیل نمیشه 

ببین من یه چیزی رو تو وجود خانواده ام خیلی دوست دارم. اصلا اصلا زیر بار حرف زور نمیرن. وگرنه شوهر من مال یه شهریه که اگه بگم.همه به بدی میشناسن . ولی باج ندادیم کلا. پدر و مادرم چون دیدن شوهرم خیلی رند و پررو هست و هرچی داره میریزه تو اخور خانواده اش الان هرچی میخوان کادو بدن یواشکی میریزن تو یه حساب برای من که گذاشتم بانک سودش میاد روش. اصلا هم نگفتم به شوهرم . ته تهش میخواد یه مرسی بگه و توقع داشته باشه همه رو بدم بهش پس چرا بگم؟بابای شما هم خونه رو به قیمت به غریبه بفروشه اون ۲۰تومن رو بده به خودت 

چه بی ادبی به هیچ قومی توهین نکن منم با ترک ازدواج کردم حالم از خانواده شوهرم بهم میخوره انقدر که بد ...

شمالیا همشون همینجورن فمیلای خودمم تو شمال هستن  همینجوری هستن

واقعیته

شمالیا همشون همینجورن فمیلای خودمم تو شمال هستن  همینجوری هستن واقعیته

شما خودتون خواستین کولی بدین هرکی باشه رو سر ادم سوار میشه 

نمیده بقیه پول رو پدرشوهرم هیچی حالیش نیست

الان که بابات هنوز سند نزده به اسم کسی؟اگر زده که هیچی . اگر نزده بزنه زیر معامله. بگه اصلا من بتو خونه نمیفروشم 

زشت نیست عین واقعیته همشون سرخوش و بی عار  زرنگ و پروو تحصیلات صفر قلیونی و مشروب خور هستن ...

فقط میتونم بگم برات خیلی متاسفم بازم

منو ببخش اما اگه به پست شما همچین ادمایی خوردن دلیل بر بیسوادی همه اونا نمیشه

قلیونی ومشروبم تو هر شهری ممکنه باشه

ضمن اینکه خودتون هم روتون ماشالا زیاده فرزندم  

وبی ادب هم هسدی که  

الان که بابات هنوز سند نزده به اسم کسی؟اگر زده که هیچی . اگر نزده بزنه زیر معامله. بگه اصلا من بتو خ ...

به خاطر من این کارو نمیکنه وگرنه بی خونه میمونیم