2777
2789
عنوان

عشق قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 4790 بازدید | 65 پست
خب اون پسری که نیومد خواستگاری و گذاشت شما برید ، واقعا نیاز نیست شما بیشتر از اون خودتون رو هلاکش ک ...

بهانه ش کار و ... بود

البته میگفت اول بوس و ‌‌... ببعد ازدواج😐

با اینکه عاشقش بودم ولی تن ندادم ب این خاستش

چون بوی عشق واقعی رو نمیداد

بعد میگفت تو به من اعتماد نداری

خیلی با شوهرم دعوام میشه تقصیر منه بیشتر شاید تاثیرات.....

هیچوقت عذاب وجدان گرفتییییی!!!! 

یه دیقه فقط یه دیقه بشین با هودت فک کن اگه شوهرت اینجوری که شما هستی بفکر یکی دیگه بود چیکار میکردی 

بخاطر خاطراتش با کی دیگه اینحوری با شما کج خلقی میکرد چیکار میکردی 

بجا اینکه بخاطر بچه اتم شده سعنی کنی یه زندگی قشنگ با شوهرت بسازی داری به یکی دیگه فک میکنی 

تمام خاطراتشو پاک کن شروع کن زندگیتو بساز به اون فردا دیگع فک نکن  خیانته 

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بمون من از اونایی بودم که میگفتم ازدواج کنم شوهرم محبتم کنه و... فراموشش میکنم ولی نابود شدم

ساید واقعا شوهرت خیییلی بهتر و با محبت تر باشه

فقط,چون ب اون نرسیدی فک میکنی حالا چییی بودههه

حالا ک ازدواج کری سعی کن هر وقت فکرت رفت خودتو تنبیه کنی ک اذیت نشی عزیز دلم 

بچه ها یکی دو روزه خیلی بهش فکر میکنم

بعد شوهرم گفت دیشب خواب دیدم توی خونه داشتی با جن رابطه جنسی برقرار میکردی

خودتم شبیهش بودی ولی اون بیشتر

منظورش از جن بیشتر قیافه ترسناکه

جالب بود برام

این تاپیکارو میخونم مصمم تر میشم واسهواینک پای عشقم بمونم تا هر وقتی ک هست

خب اشتباه میکنید خانوم ...

منطقی فکر کنید و کار درست رو بکنید.

من ۷ سال عاشقانه کسی زو دوست داشتم ، مادرم راضی نمیشد و هی میگفت به ما نمی خوزند.

۷ سال شوخی نیستا.

من فکر میکردم با این فرد ازدواج نکنم مردم ، یا اگه با کسی دوست بشه من دیونه بشم.

ما ازدواج کردیم و الان روزی یه بار خدا رو شکر میکنم که اون ازدواج سر نگرفت ..

الان ۱۸ ساله متاهلم و هر روز واسه داشتن این همسرم که لنقدر ازش راضی ام به خودم صد آفرین میدم که به پای ادن آثا بیشتر وقتم رو تلف نکردم و یه جایی با خودم صادق شدم که نکنه واقعا به دردم نمیخوره که مامانم واقعا راضی نمیشه.

به هر حال تا لحظه اخرم قبل جدا شدن و ازدواجم وحشتناک دوستش داشتم.

بچه ها یکی دو روزه خیلی بهش فکر میکنم بعد شوهرم گفت دیشب خواب دیدم توی خونه داشتی با جن رابطه جنسی ...

سرت رو انقدر با کارای مختلف گرم کن که وقت فکر کردن بهش رو نداشته باشی.
بیکاری فتنه است! بیکاری ام الخبائثه!
بیکار نمون!

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
بهانه ش کار و ... بود البته میگفت اول بوس و ‌‌... ببعد ازدواج😐 با اینکه عاشقش بودم ولی تن ند ...

بسیار بسیار راه درستی رو رفتین .. شک نکنید.

به زندگیت توجه کامل داشته باش و حتی اون لایک رو هم نکن!

با چیزایی که الانم گفتین ، اونقدر که شما می خواستید ایشون طالب نبودن.

قرار نیست ما واسه پسر  مردم بدویم ولی اون سلانه سلانه راه بره !!

خب اشتباه میکنید خانوم ... منطقی فکر کنید و کار درست رو بکنید. من ۷ سال عاشقانه کسی زو دوست داشتم ...

درستهچکاملا حق باوشماست

ایشالا هر چی واسه منم قسمت و مصلحه پیش بیاد

خیلییی قشنگ.توضیح دادی ممنونم 😍😍💖😍😍

ولش کن بابا اون اگ تورو میخاس میومد خاسگاری ازدواجم کرد ک کرد واست مهم نباشه بشکن بتی ک تو ذهنت ازش ...

واقعا بت کلمه درستی برای وضعیت منه

اونموقع ها ملکه ذهنم شده بود

فقط و فقط به اون فکر میکردم

مسافرت ، درس......

نمیدونم جایی منو میبینه با یه حالتی نگاه میکنه یه مدتی پستاشم درباره  دلشکستن بود واقعا نفهم ...

همون بهتر ک نشد از من بپرس

انقدر دعا کردم تا خدا بعد هفت سال گذاشت بیاد خواستگاریم بعد یک سال و نیم نامزدی بعد جلو همه گفت دوره نامزدی واسه آشنایی دیگه و من و این خانم بهم نمیخوریم و من نمیخوامش...ما فامیل بودیم و جلو همه گفت مردم و زنده شدم تا دوباره خودمو ساختم و درسته شوهر کردم بعد شش ماه و خدا بهم کسی ک لیاقتم بود وداد ولی ی زخمی تو دلم هست ک دنیا بهشت بشه باز دلم مثل اول نمیشه و هیچوقت نمیبخشمش

نمیدونم جایی منو میبینه با یه حالتی نگاه میکنه یه مدتی پستاشم درباره  دلشکستن بود واقعا نفهم ...

چه پستی میذاره مثلا ؟

عشق سابق منم بعد ده سال برا من ی آهنگ غمگین فرستاد و میدونم بخاطر دوری من چقدر زجر میکشه 

خب الان شما هم بفهمی ایشون عاشقتون هستن چی میشه چکار میشه کرد 

هیچی عزیزم 

به این هیچی فکر کن و به زندگیت ادامه بده 

چیزایی که دربارش گفتی هم نشون میده ایشون مناسبت نبوده ولش کن به حال خودش 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد