2777
2789
عنوان

عشق قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 4790 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت به شوهرم که خیلی هم پاکه خیانت نمیکنم ولی در کل خدا کنه همه به عشقاشون برسن نه یه عمر حسرتش ...

شمایی که می گی نامرده، چیِ یه نامرد رو هنوز دوست داری؟؟

عزیزم نامرد که دوست داشتن نداره!

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

عزیزم میدونم فراموش کردن اون همه خاطرات سخته وتقریبا نشدنیه ولی شماالان به یه نفر متعهد شدید وفکرکن اگه همسرتم توتنهایی هاش به یه نفر دیگه فکرمیکردچه حالی میشدید؟پس عزیزم نه خودتواذیت کن نه سعی کن فراموشش کنی فقط سعی کن هروقت یادت اومد به همسرت ودخترت فکرکنی

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

خب اون پسری که نیومد خواستگاری و گذاشت شما برید ، واقعا نیاز نیست شما بیشتر از اون خودتون رو هلاکش کنید..

اگه می خواستتون مطمءن باشید به دستتون میاورد.

هر وقت دیدید دارید بهش فکر میکنید یاد همین قصیه بیفتید که نیومد و گذاشت شما با کسی دیگه برید. و سریع سرتون رو گرم کنید به چیز دیگه ...

مرد اونیه که شهامتش رو داشت اومد و الان کنارتونه.

این تاپیکارو میخونم مصمم تر میشم واسهواینک پای عشقم بمونم تا هر وقتی ک هست

واقعا بمون

من از اونایی بودم که میگفتم ازدواج کنم شوهرم محبتم کنه و... فراموشش میکنم

ولی نابود شدم

هیچوقت به شوهرم که خیلی هم پاکه خیانت نمیکنم ولی در کل خدا کنه همه به عشقاشون برسن نه یه عمر حسرتش ...

ولش کن بابا اون اگ تورو میخاس میومد خاسگاری ازدواجم کرد ک کرد واست مهم نباشه بشکن بتی ک تو ذهنت ازش ساختی و ب خودت بگو دایم همچین تحفه ایم نبوده

به نظرمن کسی که پست میزنه برای همیشه هم باید توقلبت بمیره وزندگی روفدای کسای کنی که عاشقت‌ن ودوست دارن...نه یه ادم نامرد....ولی یوقتای با این همه دلیل حرف اون تیکه قلبت  که میخوادش نمیشی وباید(به یاد ارزوهایم سکوتی میکنم سنگین تراز فریاد............)

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️