2777
2789
عنوان

سزارین یا طبیعی

442 بازدید | 79 پست

سلام مامانای قشنگ من باردارم و تمام ذهنم مشغول انتخاب بین زایمان طبیعی و سزارینه خودم بیشتر ب سزارین راغبم احساس میکنم مثله خیلی از دروغایی ک ب خورد ما میدن برای سزارین هم جوسازی بیش از حد میکنن میدونم عوارض داره ب هرحال ناز نمیکنن آدمو ک ولی ب هر حال زایمانه دیگه دوست دارم از شماهایی ک زایمان داشتید توضیح بدید بگید مزایا:.. و معایب:.. هردو تارو خواهشا تعصب الکی نداشته باشید صرف اینکه خودتون ب این روش زایمان کردید یا طرز فکرتون اینه بیاید خواهرانه و دلسوزانه کمک کنید تا ماها ب ی نتیجه درست برسیم تاکید میکنم صادق باشید . ممنون از همتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک سزارین کردم و کاملا راضیم الان ک 5 ماه از زایمانم گذشته برگشتم ب تنظیماته کارخونه مثله قبلنام شدم 

اما خواهر شوهرم طبیعی اورده بواسیر و پارگی و عفونت و همه چی داره حالا نمیگن طبیعی بده هااا اجربمو گفتم فقط عزیزم

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  

من طبیعی زایمان کردم وراضیم...و به همه میگم اولین شرط..اگه لگن مناسب دارین به طبیعی فکر کنین...و دوم درصورت داشتن لگن مناسب حتما تحرک داشته باشین و ورزش های بارداری رو هم انجام بدین

سزارین شدم با کلی دوندگی چون ممنوع بود اما راضیم 

نمیگم درد نداره دست آدم هم ببره درد داره اما من به شدت از زایمان طبیعی میترسیدم درنهایت سزارین شدم روز سوم خودم بچه روبردم بهداشت و ازروز دهم دست تنهای تنهابودم همه کارهاش باخودم بود 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من خودم آبان ۹۶ سزارین کردم توی اتاق عمل هم با هزینه جدا برام پمپ درد زدن ماشاالله نفهمیدم درد سزاری ...

پمپ درد چیه؟ برای درد بعد از زایمان؟ 

دنباله بادبادکی در کف باد.                            من بودم و بی خیالی من،کودکی ام.