2777
2789
عنوان

چالش 😀😀😀😋

196 بازدید | 20 پست

سلام .کدوم قسمت خونتون احساس ارامش می کنید؟؟؟؟

و سوال دوم فرض کنید رفتید جایی مهمانی خانه ی طرف رو به روی دست شویی اش  آینه قدی داره😁😂چی کار می کنید؟؟؟

اول خودم سوال اول : من تو دست شویی خونه احساس ارامش می کنم

و سوال دوم: موذب می شم و......

ممنون میشم صادقانه جواب بدید با تشکر 

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

رو تختم

رو مبل سه نفره

رو تاب راحتیم😁

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊

سلام 

سوال اول کنج اتاقم زیر پتو 

سوال دومتم متوجه نشدم

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  سوال اول کنج اتاقم زیر پتو  سوال دومتم متوجه نشدم

دست شوییی نشستی بعد رو به روت یه اینه ی قدی هست 

۱. تو اتاق خواب تاریک، وقتی پنجره بازه و پشه بند هم داره. تو هوای شهریور یا اردیبهشت، سرمو بذارم رو بالشت خودم و یه نسیم آروم خنکی بوزه و لذت ببرم😍

سوال ۲. 😒

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
رو تخت احساس راحتی دارم  وقتی مجبور باشی ودرحال ترکیدن اصلا موذب بودن مهم نیست میرم دسشویی حتی ...

اخه می دونی یه جوریه 

من که چشمام رو می بندم اخه کی اینه قدی می زاره

سوال اول فقط تو اتاق خودم و به حالت لمیده رو تختم.سوال دوم رو نفهمیدم درست ولی یه بار رفته بودیم پارک جنگلی رفتم دستشویی لامصب درش ازتو یه جوری بود که خودتو توش میدیدی یعنی تو زندگیم انقدر شرمنده نشده بودم جلو خودم😂

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....