2777
2789
عنوان

بچه ها سوسنم بیاید خریدای عقدمو ببینید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 61371 بازدید | 703 پست
راس میگی دقت نکرده بودم🤔🤔 از این ستای کفش و کیف ترمه دوزی خوبه به جا کفش و کیف مشکی بخرم؟

نه مشکی رو داشته باشی بهتره. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مبارکت باشه اما جیب تو و شوهرت الان دیگه یکیه،به نظرت خیلی خرید نکردی؟این همه لوازم آرایشی،چند ...

باور کن تنها چیزی که خودم گفتم برام بگیرین همون پلت سایم بود که خیلی خوشم اومد گفتم ایم بزرگه دیگه هیچی نمیخوام خودشون رفتن گرفتن برام اوردن

توکه باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام ارامش😍🤗
یعنی خط چشم میزنی رژ لب نمیزنی؟ کرم پودر چی؟

معمولا ارايش نميكنم مگه عروسي اونم يا ميرم ارايشگاه يا چهار ساعت قبل مهموني دست به كار ميشم اول كرم پودر بعد بقيه كارا😂

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

اها چ عالی فقط‌تونر‌استفاده وتاثیرش روی‌صورت چطوره باعث چی‌میشه؟

اره خودم الانم هرشب استفاده میکنم من پوستم چربه خیلی گرد و غبار که میشینه رو صورتم از الودگی معلوم میشه تونر خیلی پاک کننده خوبیه صورتو شفاف میکنه اصلا

نمیدونم🤔 هنوز یک دست مشکی هم میخوام بگیرم 😐

ببخشید قصدم دخالت نبود فقط تعجب کرده بودم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
وای که چقدر خریدای عقد حال میده نه ؟؟؟؟

خیلییی با اینکه خودم نگرفتم و نخواستم ولی دروغ چرا وقتی به زور بردنم قند تو دلم اب میشد😂😂😂

مباركت باشه به دل خوش استفاده كني واسم سواله بلدي از اين همه لوازم ارايش استفاده كني من يه خط چ ...

اره از همش بلدم استفاده کنم خوب ارایش میکنم 

بسیار مبارکا میباشد   همه خریدات قشنگن .لوازم ارایشت هم هیچیش نمیشه بزار یخچال .تازه عروسی هر روز مهمونی میری و توی خونه هم برای داماد جان ازش استفاده کن 

ولی هنوز کلی از خریدات مونده لباس مجلسی و مانتو و کفش اسپرت و لوازم بهداشتی و سرویس حوله و لباس راحتی کلی رنگهای شاد   

کیف و کفش مشکی حتما بگیر 

مانتوها و لباس مجلسیاتو طوری انتخاب کن ک با کیف و کفشات هماهنگ باشن 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

من خودم دوتا رژ برداشتم بعد رفتیم بعد شوهرم به خواهر شوهرم گفت دوتا رژ برداشته خواهر شوهرم گفت خیلی ...

ماشالا ب خواهر شوهرت عزيزم

ازون تافتي كه خريدي،يه ذره بزن رو خواهرشوهرت،اونجوري خوب بمونه برات😋

راس میگی دقت نکرده بودم🤔🤔 از این ستای کفش و کیف ترمه دوزی خوبه به جا کفش و کیف مشکی بخرم؟

ن حتما کیف و کفش مشکیو داشته باش‌مارک هم بگیر که همیشه بمونه برات 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️