سلام مارال هستم توی بدترین دوراهی زندگیم در کمال بی کسی و تنهایی از شما نظر میخوام من و همسرم ی مقدار پول داریم آنقدری نیست که بتونم خونه ای ک دلم میخواد بخرم فقط در صورتی میتونم بخرم که با مادر شوهرم توی ی ساختمون زندگی کنم این شرایط منو عصبی کرده شب و روز شده گریه این موضوع شوهرم خیلی ناراحت کرده حالا پدرم پیشنهاد کرده که این پولو توی بیزینس پدرم سرمایه گذاری کنیم اما تو این مدت ک این بیزینس رونق بگیره و سودش به دستمون برسه که مدت کمی هم نیست باید اجاره خونه رو از حقوق شوهرم بدیم چون پولی توی بانک نیست که از سودش استفاده کنیم با کسر هزینه اجاره از حقوقمون 500هزار تومن برام میمونه با یه بچه 8ماهه و یکی توی شکم خلاصه این دوراهی به این معناست که موندم این مدت سختی طاقت فرسا رو تحمل کنم تا در نهایت با پول ب دست اومده بتونم کاری بکنم یا ب خاطر این که سختی نکشم به زندگی تو ی ساختمان با مادر شوهر تن بدم واقعا موندم از ی طرف میگم ب خاطر ی مدت سختی آینده و استقلال خودمو خراب نکنم از ی طرف موندم چجوری با 500هزارتومن با دوتا بچه زندگی کنم کمکم کنید
من جات بودم یه مدت سختی رو تحمل میکردم ولی مستقل زندگی میکردم..عزیزم میدونم سخته ولی کمتر بپوشید کمتر بخورید..سخته ولی شدنی..اما اگه بری اونجا دیگه به سختی جدا بشی تو همه چیتم دخالت میکنن
دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشنآدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بنظر من خونه بخر با مادرشوهر ولی از همون روز اول میختو بکوب تنها برو بیرون ازش اجازه نگیر خونوادت دفوت کن بزار عادت کنه از اول اینجور باشی دیگع کاریت نداره
.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که
صاحب خونمون پول پیش قبول نمیکنه و اجاره میخواد پدرم اجازه نمیده غیر از این ساختمون جای دگ باشم چون صابخونه دوست پدرم البته این استدلال اون هاست شرایطم ن خاصه موضوع چیزه دیگست
عزیزم به نظرم نمیتونین با ماهی پونصد زندگی کنین .تو این وضعی که یه روزه لبنیات 30 درصد گرون شده . سعی کن با مادرشوهرت بسازی باسیاست باش نزار تو زندگیت دخالت کنن . انشاالله بهتر میشه در اینده خودتون پول جمع میکنین جدا میخرین . ممکنه سرمایه گذاریتونم جواب نده و اینطوری خیلی بدتره
من با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم. نمیگم اسونه خیلیم سخته ولی باز یع جایی بدرد میخوره. من روزا دوساعت بچه ها میرن طبقه بالا من کارامو میکنم اجاره خونه نمیدیم فردارصب ازمایشگاه دارم با شوهرم. مادر شوهرم میاد پایین پیشه بچه ها. بد خواب نشن. یه جاهایی بدرد میخورن
یا از اول دل به رویایی نبند، یا بر این رویای ویران گریه کن
ببین عزیزم من تجربخ زندگی با مادرشوهر دارم اگه شوهرت مامانی نیس ک هر دیقه دعوا بندازه بینتون برو چون با ماهی۵۰۰نمیشه زندگی کرد ... اگرم میخای نری باید ب بابات بفهمونی نمیتونی اینهمه اجره بدی یا بتید جابجا شی یا باید کمکت کنه
.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که