2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما اولا خوب بودیم. بعد ازدواج دیگه جاریم روابط رو بد کرد. اما هیچ وقت از حدمون خارج نمیشدیم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

مم برادر شوهرم مجرده اختلاف سنی مونم کم خیلی میزدیم تو سر کله هم ولی بهد یه جربانی سردشدم باهاش خیلی رسمی دیدم چقد اینجوری بهتره شماهم رسمی نگهدار قضیه رو 

از هیچکی هیچی بعید نیس    حتی کسی که همین الان از ذهنت گذشت      

من دوتا دارم، مجرد و از خودمون کوچیکتر،مثل برادرام  دوسشون دارم و اوناهم دوسم دارن، یه وقتایی یه کارایی میکنن که ناراحت میشم ولی بیخیال😒مثلا یکیشون نمیدونم چرا یک هفته باهام سرسنگین بود، من اصلا کاری نکرده بودم که قهر کنه😐😐به شوهرمم گفتم گفت شاید از جای دیگه ناراحته، گفتم پس چرا فقط با من قهره😐

من خیلی تو درساشون کمکشون میکنم، یکی مدرسه میره یکی دانشجو، برای تولدشون کادو میگیرم، کارنامه میگیرن کادو میگیرم😐 خلاصه محبت میکنم، اونا هم با من تقریبا راحتن، هنوز جاری ندارم، نمیدونم بعد از اومدن جاری چی پیش میاد😐😐😐