2789
عنوان

قرص جلوگیری

501 بازدید | 31 پست

بچه ها من 5امین روز پریودم هستم از چع روزی باید قرص خوردن رو شروع کنم  واینکه بگید چه قرصی بهتر وکم ضررتره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من درگیر روش جلوگیریم هنوزم به نتیجه ای نرسیدم قرصم میترسم نازا شم 😟

نه بابا نازایی که نمیاره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو ۵ روز اول پری.

بهتره با دکتر مشورت کنی.برای من که اصلا مناسب نبود.

طپش قلب گرفتم و گذاشتم کنار.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

دکتر من بهم یاز رو پیشنهاد کرد، ولی یادم نیست گفت از چه روزی بخورم

تو ذهنم همین پنجم ایناست 🤔 رو بروشورش نوشته البته

من خودم زیاد از قرص راضی نبودم، میل جنسیمو کم کرد

آی یو دی بذار خیلی راحت تری

وقتی در احتیاط افراط میشود و در بیان فضیلت زیاده رویی بدانید این ها سرپوشیست برای انجام خطا.
دکتر من بهم یاز رو پیشنهاد کرد، ولی یادم نیست گفت از چه روزی بخورم تو ذهنم همین پنجم ایناست 🤔 رو ب ...

میترسم از ایودی

میترسم از ایودی

یه دوره امتحان کن قرصو، به بعضیا نمیسازه

یه گوگل بزنی انواعش و طرز مصرفشم برات میاد عزیزم

اگه نساخت حتما به آی یو دی فکر کن، خیلی راحت میشی به خدا

وقتی در احتیاط افراط میشود و در بیان فضیلت زیاده رویی بدانید این ها سرپوشیست برای انجام خطا.
دکتر من بهم یاز رو پیشنهاد کرد، ولی یادم نیست گفت از چه روزی بخورم تو ذهنم همین پنجم ایناست 🤔 رو ب ...

آ یو دی چند ماهه س؟

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
مدلای مختلف داره، ۳ ساله، ۵ ساله و... مال من ۵ ساله بود

نمیشه اگه زودتر قصد بارداری داشته باشم درش بیارم ؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
ینی بعد ۵ سال ایو دی رو در میارید باردار میشید؟.بعد ببیخشید دگ از کاندوم استفاده نمیکنید من چون عقدم ...

عیبی نداره عزیزم عذر خواهی میکنی چرا؟ 

آره مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکنه. کاندومم نیازی نیست، درصد خطای آی یو دی کمتر از کاندومه. اگا دیگه خیلی وسواس شدیییید داشته باشید هر ۲ رو با هم استفاده کنید.من خودم بعد ۸-۹ ماه دراوردم و باردار شدم اما سقط شد متاسفانه

نمیشه اگه زودتر قصد بارداری داشته باشم درش بیارم ؟ 

چرا عزیزم هر وقت اذیتت کرد یا قصد بارداری داشتی میتونی در بیاری، قفلش که نمیکنن توی رحمت. هر وقت اراده کنی میتونی دراری.

من خودم همین کارو کردم

چرا عزیزم هر وقت اذیتت کرد یا قصد بارداری داشتی میتونی در بیاری، قفلش که نمیکنن توی رحمت. هر وقت ارا ...

مرسی از راهنماییت گلم 💋