2777
2789
عنوان

بقایای سقط

303 بازدید | 8 پست

سلام.

من هفته پیش جنینم رو سقط کردم(چون تو ۸ هفتگی قلبش وایساد). دو روز بعدش جفت اومد بیرون. فکر کردم تموم شده. ولی فرداش یه تیکه خیلی بزرگ و وحشتناک ک هم جفت بود فکد کنم هم لخته ازم اومد بیرون. چون خیلی بزرگ بود و دفع نمیشد مجبور شدم خودم با دست بکشم تا جایی ک میتونم بیرون. ولی فکر میکنم ممکنه کامل بیرون نیومده باشه. بعد اون تیکه بزرگ هم سه روزه خونریزیم معمولی شده. بنظرتون کامل دفع شده؟ فردا برم سونو یعنی؟ راستی من بخاطر اینکه یک ماه شیاف پروژسترون هم میذاشتم همه چیز به سختی ازم خارج شده تا الان

🌷توکلتُ علی الله🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قطع نشده. سه روزه که کم شده. بعضی وقتا هم دل درد میگیرم کمی

از چی استفاده کردی افتاد.منم عین تو قلبش وایساد نزد قسط کردم توخونه منم به خودم فشارمیدادم تا لخته خونای بزرگ بیاد بیرون بادردوحشتناک.۱۰ روزبعدسقط رفتم سونو.

دعام کنیدمامان شم 😚😚😚
از چی استفاده کردی افتاد.منم عین تو قلبش وایساد نزد قسط کردم توخونه منم به خودم فشارمیدادم تا لخته خ ...

میزوپروستول دکتر برام نوشت. ولی جفت رو با دارو عطاری. منم ده روز شده دیگه. الان با اینکه خونریزی دارم برم به نظرت؟

🌷توکلتُ علی الله🌷
میزوپروستول دکتر برام نوشت. ولی جفت رو با دارو عطاری. منم ده روز شده دیگه. الان با اینکه خونریزی دار ...

اره برو که اگه خدا نکرده چیزی بمونه عفونت نشه به دکترت حتما بگو برا عفونت هم داروبنویس

دعام کنیدمامان شم 😚😚😚
اره برو که اگه خدا نکرده چیزی بمونه عفونت نشه به دکترت حتما بگو برا عفونت هم داروبنویس

انتی بیوتیک نوشت و استفاده میکنم. پس میرم خدا کنه تموم شده باشه. واقعا خسته شدم. ممنون عزیزم

🌷توکلتُ علی الله🌷