2777
2789
ماشاالله وضعیتتون خیلی خوبه فاصله شون زیاده من ک سه سال و هفت ماه بود.آره منم خیلیا بهم گفتن خطرناکه ...

سلام 

منم دوست دارم ویبک کنم تعریف دکتر فرحناد رو هم خیلی شنیدم و اخلاق خوبش رو

اما جایی کاربری گفته بود دکتر فرحناد بخیه زیاد میزنه 

نظرتون چیه 

یا همه ء دکترا اینطورند؟ 

منم بچه اولم درشت بود برا دومی می ترسم درشت ترم باشه 

کی باید سونو بدی برا اینکه ببینی چرخیده یا ن؟تمام تلاشتو بکن ک بچرخه من زیاد اطلاعات ندارم ولی بعید ...

مینو جان شکر خدا سونو دادم چندروز پیش چرخیده بود.دکتر برام ۲۴ مهر تاریخ سز زده.حالا قبلش میخام بیام اهواز پیش دکتر فرحناد .صبح وبعد از ظهر مطبش بازه؟یا فقط بعد از طهرها؟همون روز نوبت میده بهم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  منم دوست دارم ویبک کنم تعریف دکتر فرحناد رو هم خیلی شنیدم و اخلاق خویش  اما جایی ک ...

ان شاءالله میتونید ویبک کنید.من زیاد بخیه ها برام مهم نبود ک زیاد باشه یا کم ولی در کل از دکتر فرحناد راضی بودم

مینو جان شکر خدا سونو دادم چندروز پیش چرخیده بود.دکتر برام ۲۴ مهر تاریخ سز زده.حالا قبلش میخام بیام ...

خداروشکر خیلی خوشحال شدم ک چرخید.باید صبح بری ک بهت نوبت بده من ساعت ده رفتم مدارکمو برد پیش دکتر گفت باید ویزیت بشی ساعت سه بهم نوبت داد.دکتر از صبح میاد ی سر میمونه تا حول و حوش ساعت 5.ولی نوبت دهیش صبحه.

میشه ادرس وتلفن مطب دکتر فرحناد رولطف کنی بدی؟واینکه دردات توجاده بودی دوساعت اذیت نشدی .

دردای اولیه اذیت کننده نیست بعد از اینکه کیسه آب رو زد خیلی زیاد شدن ولی چ روز خوبی بود اون روز...یکی از بهترین خاطراتم همون روز زایمانم بود.

ن متاسفانه.

سلام مینو جان میشه یه توضیحی بدی چند هفته رفتی زیر نظر دکتر فرحناد و واسه  زایمان طبیعی خودت چه کارهایی انجام دادی که موفق شدی وی بک کنی

من مهر ۹۳ بخاطر پاره شدن کیسه آب سزارین شدم میخوام تمام تلاشم رو بکنم این یکی طبیعی بشه ولی همه منو میترسونن 

آیا بجز دکتر فرحناد دکتر دیگه ای هم هست که انجام بده و یا بیمارستان دیگه ای هم انجام میدن 

و بیمه تکمیلی هزینه رو میده

ببخشید سوالام زیاد شد🤓

هفته 37رفتم برا معاینه ک گف لگنت خوبه.

هیچ کاری برا زایمان نکردم چون زود بدنیا اومد فک کنم دقیقا 38هفته بدنیا اومد.

تو اهواز چنانی هم قبول میکنه.

بیمه تکمیللی بیمارستان قبول میکنه ولی دکتر ن قبول نکرد بهم فاکتور دادن 

عزیزم اگه لگنت خوب باشه مشکلی پیش نمیاد