2777
2789
بهار جان سلام من خیلی وقته نیومدم. شما چیکار کردین؟باردار شدی؟موفق ب ویبک شدی؟

سلام عزیزم 

هفته چهل بارداری هستم 

این یک‌ماهه که اهواز رفتم دکترا وماما چنان بهانه و ایراد و استرس بهم دادند

گفتند وزن کمه ؛سونو داپلر دادم

دو سه هفته نگرانی ؛ گفتند ختم زایمان و....

من خودم موافقت نکردم 

الان میگن وزن خوبه بیشتر نشه و.....

کلا خوزستان دکتر و ماماها می ترسند مثل تهران نیست ؛ هر روز یه بهانه میارند  

تهران دوستانم هستند با وزن بالای چهار کیلو ؛ با سن بارداری چهل و دو هفته موفق میشند .

اما اینجا صبر نمی کنند هفته های بالا بشه 

وزن نباید زیاد بشه و .....

الان هم منتظرم دردها بیاد که نمیاد 

دعا کنید برام إن شاءالله موفق بشم .

سلام عزیزم  هفته چهل بارداری هستم  این یک‌ماهه که اهواز رفتم دکترا وماما چنان بهانه و ای ...

وای من فراموش کردم بیام جواب سوالی ک پرسیدمو ببینم.نی نی ت بسلامتی بدنیا اومده تا الان  

ویبک شدی یا سز؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان من اندیمشکم خییییللللی دوست دارم این طبیعی زایمان کنم دو بار سزارین شدم سر بچه های اول و دومم اونم متاسفانه اولی دلخواهی دومی هم چون فکر میکردم بعد سزارین دیگه طبیعی محاله و گرنه سر دومی میداشتم طبیعی باشه شما رو به خدا قسم میدم راهنمایی ام کنید که اگه شد طبیعی زایمان کنم الان هفته ۱۸ بارداری ام 

این دکتر فرحناد و چنانی و ... طبیعی بعد دو تا سزارین قبول میکنن ؟ یا نه . 

خواهش میکنم اگه پستمو دیدید حتما جواب بدید که تا فرصت دارم برم پیش یکی از این دکترا 

سلام خانم ها تو رو خدا اگه شماره دکتر فرحناد یا هر دکتر دیگه ای که تو خوزستان زایمان ویبک قبول میکنن دارید برام بفرستید من الان ۶ ماهه باردارم هر دکتری میرم قبول نمیکنن برا ویبک به خدا تا اخر عمر دعاتون میکنم خواهش میکنم جواب بدین 

سلام خانم ها تو رو خدا اگه شماره دکتر فرحناد یا هر دکتر دیگه ای که تو خوزستان زایمان ویبک قبول میکنن ...

سلام عزیزم من خیلی وقته سر نزدم پیاماتونو الان دیدم موفق ب ویبک شدید؟

سلام عزیزم من خیلی وقته سر نزدم پیاماتونو الان دیدم موفق ب ویبک شدید؟

سلام خواهر جان نه متاسفانه قسمتم نشد اما  اینو بگم شاید بعدا به درد کسی خورد خانم نداف که ماما هستن و اهواز هستم  خانم دکتر نجفیان رو بهم معرفی کردن منم رفتم پیششون و ایشون هم پذیرفتن که ویبک بشم با اینکه دو بار  سزارین شده بودم و گفتن هر وقت درداتون شروع شد خودتونو برسونید اهواز چون من شهرستان هستم . 

اما متاسفانه تو هفته چهلم کیسه آب بچه پاره شد و بدون اینکه درد ها شروع بشن تماس گرفتم با خانم نداف گفتم دارم میام اهواز ایشون گفتن خمین الان تو همون شهر خودتون بستری بشید برا سزارین و اینجور شد که ویبک قسمت نشد . افسسوسس  

وزنش ۲۵۰۰ بود.تلفنی نوبت نمیده صبح ساعت ده رسیدم مطب برا ساعت سه بهم نوبت داد.عزیزم من شهرستانم ساکن ...

سلام برای ویبک منتظر موندید دردتون بگیره یا همینجوری رفتید ببمارستان امپول فشار زدن؟من فاصله ی سزارینم تا الان ۱۲ ساله دوس دارم ویبک شم ولی نگرانم.با اینکه قبل از سزارین یه طبیعی هم داشتم 

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
سلام دوستان من اندیمشکم خییییللللی دوست دارم این طبیعی زایمان کنم دو بار سزارین شدم سر بچه های اول و ...

سلام .شما به سلامتی زایمان طبیعی شدید؟کجا و با کدوم دکتر؟

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
سلام .شما به سلامتی زایمان طبیعی شدید؟کجا و با کدوم دکتر؟

نه متاسفانه  

دکتر نجفیان قبول کرد گفت وقتی دردات شروع شدن حرکت کن بیا اهواز 

کیسه آبم تو هفته آخر پاره شد و مامایی که رابط من و دکتر نجفیان بود باهاش اون شب تمام گرفتم گفت چون کیسه آب پاره شده و دردات شروع نشدن باید سزارین بشی منم شماره ای از دکتر نداشتم که لاهاش حرف بزنم دیگه رفتم بیمارستان خودمون سزارین شدم محدد