2777
2789
سال ۹۳ زایمان کردم. ۴ سال و نیم پیش. منم واسه ورزش خاصی نکردم. فقط اواخر پیاده روی داشتم. حالا مشکلم ...

منم دردای پریودی احساس میکردم ولی خب ورزش باعث میشه زایمانت راحتتر بشه و کمتر درد بکشی

گفتم من ۱۱ شب رسیدم بیمارستان ساعت ۱۲:۱۵ دقه زایمان کردم

کلا دردام از ساعت ۹:۳۰ دقه شب شروع شده بود تا ساعت ۱۲ شب

خیلیا بودن چند روز تو بیمارستان درد میکشن بچه بدنیا نمیاد آخر مجبور به سزارین میشن شما نرم نرم شروع کن به ورزش و پیاده روی حداقل میتونی ورزشای روی توپ یوگا رو انجام بدی

آره ریسک بزرگی کردم به کسی پیشنهاد نمیدم اینکارو انجام بده خود هم نمیدونم این همه شهامت رو از کجا او ...

سونوی داپلر دادم واسه چسبندگی. این با ضخامت جای بخیه فرق میکنه؟ مال شما چند بود؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونوی داپلر دادم واسه چسبندگی. این با ضخامت جای بخیه فرق میکنه؟ مال شما چند بود؟

یادم نیست چند بود؟ ولی خانم صابریان گفت خوبه نگران نباشم شماهم دوست داشتی باهاش تماس بگیر 

آره ریسک بزرگی کردم به کسی پیشنهاد نمیدم اینکارو انجام بده خود هم نمیدونم این همه شهامت رو از کجا او ...

خاطره ات رو خوندم جالب بود خداروشکر موفق بودی

شوشتر زایمان کرده بودی ؟ 

مثل اینکه بار اول اهواز زایمان کرده بودی

برام سوال هست اگه جواب بدید ممنون میشم؛چرا این بار نرفتی اهواز و پیش دکتر فرحناد یا دکترهایی که ویبک می پذیرند نرفتی ؟

خاطره ات رو خوندم جالب بود خداروشکر موفق بودی شوشتر زایمان کرده بودی ؟  مثل اینکه بار اول اهو ...

نه عزیزم دفعه اول هم شوشتر بود هر دو بار یهویی شد تو ۳۸ هفته کیسه آبم پاره شد این دفعه تا لحظه آخر داشتم دنبال دکتر میگشتم دکتر فرحناد چون هزینش واسم زیاد بود نتونستم برم پیشش  یه دکتر دیگه رو بهم معرفی کردن میخواستم فرداش برم اهواز پیشش الان اسمش یادم نیست ولی خب زایمانم یهویی شد دیگه قسمت نشد با یه دکتر باتجربه ویبک بشم

الان دیگه فهمیدم بچه هام بیشتر ۳۸ هفته نمیمونن😁

نه عزیزم دفعه اول هم شوشتر بود هر دو بار یهویی شد تو ۳۸ هفته کیسه آبم پاره شد این دفعه تا لحظه آخر د ...

به سلامتی عزیزم 

خدا حفظشون کنه 

ممنون که جواب دادید.

دکتری که فراموش کردید احیانا مهین نجفیان با چنانی نژاد نبودند ؟

اینا هم شنیدم ویبک انجام میدند .

به سلامتی عزیزم  خدا حفظشون کنه  ممنون که جواب دادید. دکتری که فراموش کردید احیانا مهین ...

والا خاطرم نیست بیمارستان اروند شمارش رو بهم داده بود زنگ زدم بخش زنان اونا بهم اطلاعات دادن