2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانمی شما چه کردید؟ منم نگران وزن بالای بچه هستم

چند ماهتونه؟

من مولتی ویتامین رو قطع کرده بودم چون اشتهای خودم بد نبود باعث میشه پرخوری کنی و وزن بچه بالا بره و بشدت ورزش و پیاده روی میکردم ماه های آخر کمتر برنج وغذاهی چرب خوردم

وزن بچم ۳۳۰۰ بود موقع تولد 

سلام عزیزم 

من اون موقع باردار نبودم 😂

الان در حال اقدامم 😊

به این تایپیک سر بزن راهنماییت می کنند 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1364748/تاپیک-جامع-زایمان-طبیعی-پس-از-سزارین?page=1828

بعضی چهارکیلو هم زایمان کردند 

چند نفر هم بعد دو تا سزارین موفق شدند 

چند نفری که بالای سرشون یک مامای خیلی وارد تو تهران بود 

بستگی به شرایطت هم داره؛

هرچند یه مدت این تایپیک جامع رو دنبال می کردم؛ بعضی شرایطشون عالی بود اما آخر راه مشکلی پیش میومد و موفق نمی شدند ؛

برعکس بعضی شرایطشون زیاد مناسب نبود اما یهو همه چی درست می شد.

اول و آخر بسپر به خدا 

با همین توکل هم برو دنبال دکتری که مهارت این کارو داشته باشه و زود جا نزنه 

یه مامای خصوصی هم کنارت باشه که روحیه بهت بده 

چون ماماهای بیمارستان و کادر اکثرا شنیدم موج منفی می دند؛ مگر بیمارستان های خاصی که ویبک جا افتاده باشه براشون.

إن شاء الله خدا هر چی خیره جلو پات بزاره 

ازش بخواه و توکل و توسل کن .

تیکرتون فعال نیست 

نمی‌دونم چند ماه هستید 

اواخر بارداری ؛ خصوصا ماه آخر ورزشهای لگنی باید انجام بدید 

البته اگه مشکل زایمان زودرس ندارید 

کلاس های بارداری که توی بیمارستان های دولتی هم برگزار میشه راهنمایی می کنند چه ورزشهایی خوبه

توی نت هم هست 

مثل اسکات ؛ پروانه و....

چند ماهتونه؟ من مولتی ویتامین رو قطع کرده بودم چون اشتهای خودم بد نبود باعث میشه پرخوری کنی و وزن ب ...

الان طبق سونو ۳۵ هفته هستم. با اینکه زیاد وزنم بالا نبود پسر اولم ۴ کیلو بود. کلا ژنتیکه تو خانواده مون پسرها درشت میشن ولی دخترها معمولی. این سری که اصلا مولتی ویتامین هم مصرف نمیکنم. تو سونوی امروز وزنش ۲۵۵۰ شده

چند ماهتونه؟ من مولتی ویتامین رو قطع کرده بودم چون اشتهای خودم بد نبود باعث میشه پرخوری کنی و وزن ب ...

یه مورد دیگه هم که باعث وزن بالای پسرم بود زمان زایمانم بود. هفته ی ۴۱ دردهام شروع شد. شما هفته چندم زایمان کردید؟

سلام عزیزم  من اون موقع باردار نبودم 😂 الان در حال اقدامم 😊 به این تایپیک سر بزن راهنماییت ...

ممنون عزیزم. ان شا الله به زودی باردار بشی و راحت فارغ بشی. اون تاپیک رو دارم ولی صفحاتش خیلی زیاده. نمیرسم همش رو بخونم. الان بیشتر دنبال دوستانی هستم که تو اهواز تجربه وی بک داشته باشن

الان طبق سونو ۳۵ هفته هستم. با اینکه زیاد وزنم بالا نبود پسر اولم ۴ کیلو بود. کلا ژنتیکه تو خانواده ...

چقد از سزارینت گذشته؟

من ۳۸ هفته زایمان کردم بچه اولم هم ۳۸ هفته بود با وزن ۳۶۰۰ اولی اصلا پیاده روی و ورزش نداشتم 

شما سعی کن قبل اینکه به هفته ۴۱ برسی زایمان کنی چون هفته های آخر بچه فقط وزن اضاف میکنه  واسه همین پسرت ۴کیلو بوده 

سعی کن ورزش و پیاده روی کنی

فک کنم خاطرم صفحه ۱۷۸۸ باشه

ممنون عزیزم. ان شا الله به زودی باردار بشی و راحت فارغ بشی. اون تاپیک رو دارم ولی صفحاتش خیلی زیاده. ...

منظورم این بود راهنمایی ازشون بخوای که این چند هفته چکار کنی 

پیاده روی و ورزش کنی و چی نخوری که بچه وزن نگیره

چقد از سزارینت گذشته؟ من ۳۸ هفته زایمان کردم بچه اولم هم ۳۸ هفته بود با وزن ۳۶۰۰ اولی اصلا پیاده رو ...

سال ۹۳ زایمان کردم. ۴ سال و نیم پیش. منم واسه ورزش خاصی نکردم. فقط اواخر پیاده روی داشتم. حالا مشکلم واسه دومی اینه که از حدود ۱۰ روز پیش کمردرد پریودی داشتم و الان دارم شیاف استفاده میکنم. میترسم ورزش ها و پیاده روی باعث زایمان زودرس بشه

چقد از سزارینت گذشته؟ من ۳۸ هفته زایمان کردم بچه اولم هم ۳۸ هفته بود با وزن ۳۶۰۰ اولی اصلا پیاده رو ...

ممنون خوندمش. ترسناک بود ها 🙈. من نمیتونم اینجوری ریسک کنم. شوهرم که اصلا رضایت نمیده. باید حتما تحت نظر پزشک باشم. ولی خدا رو شکر که زایمان موفقی داشتید. برای منم دعا کنید

ممنون خوندمش. ترسناک بود ها 🙈. من نمیتونم اینجوری ریسک کنم. شوهرم که اصلا رضایت نمیده. باید حتما تح ...

آره ریسک بزرگی کردم به کسی پیشنهاد نمیدم اینکارو انجام بده خود هم نمیدونم این همه شهامت رو از کجا اوردم 😂

ولی خب جواب سونو داپلر رو فرستادم واسه خانم صابریان وقتی سونو رو دید  به اینکار تشویقم کردن ولی از اول هم با خوندن تاپیک رستا جون میخواستم اینکار رو انجام بدم وقتی با خانم صابریان تلفنی صحبت کردم دیگه مطمئن شدم حتی بهم پیشنهاد داد برم تهران پیش خودش ولی بخاطر شرایطم نمیشد برم 

شما هم یه سونو از ضخامت جای بخیه سزارینت بده که مطمئن بشی البته سعی کن یه جای معتبر سونو بدی