2777
2789
عنوان

خاله همسر😠

686 بازدید | 16 پست

خاله همسرم زن دومه شوهرشه که شوهرش 35 سال بزرگتره رو به موته بچه هم نداره تنهای تنها دیشب رفتیم خونشون دختر شوهرش که یه خانمه مسن بود اومد خالش اومد مارو معرفی کنه گفت پسر خواهرمه همون که احمد دارن استاد دانشگاست مجید هم کامنده سعید هم رفته تو سپاه قبول شده اونم کارمنده اینم امینه.اون خانمم گفت ایشون چکارست بیشعور گفت این مغازه داشته  اما نمیدونم چرا مغازشو و بای داد(یعنی از دست داد) دیگه اینم قسمت اینه دلی داداشاش همه خوبن.من خیلی خجالت کشیدم حس کردم خالش ننگش اومده از ما خجالت کشیده بگه شوهرم تو شرکته برا همین حرف برادر شوهرامو زد.اخه کل خانواده شوهرم فقط و فقط پول رو میشناسن پول داشته باش اما یزید باش.زنیکه گاو با اون سنش خجالت نمیکشه انگار شوهرم گناه کرده کارمند نیست یه طوری رفتار کرد انگار ما مستحقیم ک نیازمند کمک.بعدم شروع کرد تعریف کردن از برادرشوهرامو زندگیاشون.در صورتی که ما هم خوبیم فقط کارمند نیستیم.خونه داریم خوب میپوشیم خوب میگردیم.امان از جهل دلم سوخت جواب ندادم لعنت به من

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم بیشعور بیشعوره کاریشم نمیشه کرد. شمام جواب میدادی بهتر بود. با خونسردی البته که بسوزه. میگفتی مثلا خدارو شکر زندگی از هر کارمندی سرتره.

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
ادم بیشعور بیشعوره کاریشم نمیشه کرد. شمام جواب میدادی بهتر بود. با خونسردی البته که بسوزه. میگفتی مث ...

اولین بار نبود قبلا هم دخالت کرده بود که چرا نمیرین خونه مادرشوهرت منه احمق جواب ندادم کاش میدادم اصلا مشکل من همینه جواب نمیدم پررو میشن

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اولین بار نبود قبلا هم دخالت کرده بود که چرا نمیرین خونه مادرشوهرت منه احمق جواب ندادم کاش میدادم اص ...

اشتباه جواب ندادن. کاملا خونسرد و بدون هیچ بی احترامی ای با پنبه سر ببر

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....