2777
2789
عنوان

دوباره شوشو باهام قهر کرده بابا خسته شدم از قهرهای الکیش

| مشاهده متن کامل بحث + 3219 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفس جون باید 1 فکر اساسی برای این اخلاق بچگانه ی شوهرت کنی البته ببخشیدا
ولی دختر دایی شوهرمم همسرش همینطوری بود و میگفت بارها قهرمیکرد میزد عین بچه ها از خونه بیرون من تا صبح از ترس تنهایی خوابم نمیبرد یا مدتها رو مبل میخوابید و من تمام شب تو تخت عروسی گریه میکردم که چرا با یه مرد ازدواج نکردم و شوهرم شد این پسر بچه
بعد از 5 سال تحمل( بجای اصلاح و مشاوره) طلاق گرفت
@2bare_man
توی شهرستان حرف مفت زیاد می زنند..اگر یک دختری حداقل ازادیشو بخواد بهش برچسب می زنند یا خدا نکنه به پسری محل نذاره هزار تا حرف پشتش پخش می شه.....بنظر من کار شوهرت اشتباهه ..
در هیاهوی زندگی دریافتم: چه دویدن هایی که فقط پاهایم را از من گرفت. چه غصه هایی که فقط سپیدی موهایم را حاصل شد، در حالیکه قصه ای کودکانه بیش نبود. دریافتم:خدایی هست که اگر بخواهد می شود وگرنه نمی شود...به همین سادگی
چون شما خونه پدرتی ایشون حق ندارن انتظار داشته باشن که خانواده داییت نیان خونتون.هر وقت رفتین خونه خودتون رفت و امد رو قطع کنین.زیاد هم بهش حق نده که یاد بگیره در مورد کل فامیلت و .. اظهار نظر کنه.هر کسی احترام داره در درجه اول.
حکایت عجیبی ست رفتار ما آدمها،خدا می بیند و فاش نمیکند.مردم نمی بینند و فریاد می زنند..
ببخشید یهویی رفتم شوشو اومده بود
خیلی دپرس بود حتی یه سلام نکرد. منم خودمو زدم به نفهمی گفتم چی شد؟ با کسی بحثت شد ؟یه کله تکون داد و دوباره نشست تند تند با حالت عصبانی با گوشیش ور رفتن

منم بیخیال رفتم جلو اینه که بینیمو شستشو بدم یه لخته خون رو گرفتم یهو دلم ضعف رفت دراز کشیدم رو تخت دیدم دیگه رسما دارم بیهوش میشم این شوشوی بیخیال هم هیچ کاری نمیکنه حتی حال نداشتم مامانمو صدا کنم گفتم بهش مامانو صداکن حالم خوب نیست در کمال تعجب دیدم گفت اووووووفففففف مامان مامان .....

مامانم اومد اب قند داد و... یکم بهتر شدم بعد از رو تخت پا شدم برم تو حال پیش مامانم که ح ر ی م سلطان ببینم بهش گفتم نمیخوام اینجا بمونی برو خونه خودتون اینجا نباش بعدم اومدم بیرون و رفتم فیلمو دیدم دیدم نرفته همون جا رو زمین خوابید!!!!!!!!!!!!!!

منم اومدم خوابیدم .صبح هم شوشو رفت سربازی منم دیگه خبری ازش ندارم
با اینکه دیشب حالم بد شد اصلا بهم نگاه نکرد.کار دارم باهاش .پسره ی پررو.یه حالی ازش بگیرم من
یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
حتما فکر میکنید در مورد یه مرد 18 ساله دارم حرف میزنم اما اون متولد 62 .باورتون میشه؟ احساس میکنم از لحاظ مغزی عقب افتاده است
یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!