2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بخاطر امواجه ولی بعد شش ماهگی شنیدم میگن جلو تلویزیون بخوابونید تا ب شلوغی عادت کنن

اشتباهه،هیچوقت بچه هاتونو به تلویزیون عادت ندین.

خواهرای خوبم لطفا برا حاجت روا شدنم یک صلوات مهمونم کنین،ممنونم

چون مضره این رو‌من نمیگم ثابت شده ست،از یک‌سنی به بعد هم باید کارتون های مخصوصی رو ببینن ،ازتون خواهش میکنم اگه قصد دو زبانه کردن بچه  رو‌دارین از مشاور مجرب کمک بخواین خودتون هرچی دم دستتون بود نگذارید جلو‌بچه چون باعث میشه دیر به حرف بیاد و نتونه هیچ‌یک رو‌خوب صحبت کنه

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
اشتباهه،هیچوقت بچه هاتونو به تلویزیون عادت ندین.

منک مجردم 

ولی بچه اول خانواده بودم بچگیم تو اوج سکوت و ارامش بوده الان شلوغی و سر و صدارو تحمل نمیکنم و زود از خواب میپرم شنیده بودم بخاطر همون عادت ب ارامش و بی سر وصدا بودنه دوران نوزادیه

میشه برای رسیدن به دوتا از ارزو هام دوتا صلوات بفرستین؟😍😊
چون مضره این رو‌من نمیگم ثابت شده ست،از یک‌سنی به بعد هم باید کارتون های مخصوصی رو ببینن ،ازتون خواه ...

واس دو زبانه کردن نیس ! 

عادت کرده من ک نمیتونم کلا تو بغلم نگرش دام فقط با تلوزیون اروم میشه !

منم شنیدم خوب نیس

حالا یه چیز جالبی بگم دخترم تو سن خیلی کم یادم نیس چند ماهه بود از کانالهای عربی کارتون میدید هنوز نمیتونست حرف بزنه  یا بعضی جملات فارسی رو هم درست متوجه نمیشد ولی وقتی اونا میگفتن وداعا دخترم بای بای میکرد میدونست این یعنی خداحافظ  

الهی به امید تو
واس دو زبانه کردن نیس !  عادت کرده من ک نمیتونم کلا تو بغلم نگرش دام فقط با تلوزیون اروم میشه ...

عزیزم روی صحبتم فقط با شما نبود که،کلی گفتم شاید به درد بقیه بخوره چون خیلیا این اشتباه رو‌میکنن در مورد دو زبانه کردن..نمیدونم چطور ولی سعی کن با چیزای دیگه مشغولش کنی تا عادت نکنه 

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
عزیزم روی صحبتم فقط با شما نبود که،کلی گفتم شاید به درد بقیه بخوره چون خیلیا این اشتباه رو‌میکنن در ...

دستت درد نکنه اتفاقا تو ذهنم بود ک دو زبانه کنم البته از ۶ ماهگی ب بعد