البته شرایط مالیش باعث پشیمونیم نیس،رفتار هاش باعث شده،،،از پدر و مادرش خیلی میترسه،،وقتی چیزی رو بهش با اخم میگن دیگه عمرا اونکار رو تکرار کنه مبادا که ناراحت بشن
بهش میگم الان که نامزدیم باید بیشتر وقتا باهم باشیم،حالا که وسط هفته میگی کار دارم و نمیتونی لااقل جمعه هارو باهک باشیم،،ولی اون موقع هام با خانواده ی اون میریم بیرون خیلی رو اعصابه
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
بنظرم شما فقط ازش توقع یچیزایی رو نداری و چون دوران دوستی خیلی توجه میدیدی ازش الان یجورایی از طرفش دچار کمبود محبت شدی.که اینام برین خونه خودتون درست میشه.اسون بگیر بذار زودتر برین سز زندگیتون و البته اگه مستقل باشین بهتره
عزیزم همه که اخلاقای خوب ندارن شمام همه اخلاقات خوبه ؟؟؟زن وشوهر باید همدیگرو بسازن یه سری مشکلات میشه به دست زمان سپرد تا حل بشه یه سری مشکلاتم با نیاز به زحمت وصبوری داره یه زن نباید به زودی احساس پشیمونی کنه مقاوم باش
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋