2777
2789
عنوان

پشیمونم

514 بازدید | 28 پست

از بچگی با شوهرم دوس بودم چون از دور فامیلیم،عاشق هم بودیم،برای رسیدن بهم خیلی سختی کشیدیم،،الان یه ساله که نامزدیم،،پشیمونم از ازدواجم

آرامش خودتون رو فدای بیشعوری دیگران نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی دوماه دور باش ازش تا دلت تنگ بشه دیگ اظهار پشیمانی نکنی لابد زیاد دیدیش ب چشمت بد اومده😂

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

نامزدی که ازدواج نیس به این فک کن که الان بدون بچه ازش جدا شی بدون خاطره ی زندگی مشترک خیلیی بهتره که زندگی هر دو تاتون و احیانا بچه ای رو خراب کنید 

میدونم سخته 

ولی برای اینکه بتونی تصمیم بگیری برو پیش مشاور شاید قابل حل باشه شاید تو حساس شده باشی رو یه سری از مسائل 

ولی هر تصمیمی گرفتی بدون ممکنه سخت باشه و پشیمون شی حتی ولی به خودت بگو کار درست رو کردی 

پدرم با ازدواجمون مخالف بود،میگفت از لحاظ مالی ضعیفه نمیتونه خوشبختت کنه ولی من گفتم برام مهم نیس،،،الان یه سالع که نامزدیم از عروسی خبری نیس چون خونه نداریم،،همه عروسی میکنن خون به دل میشم،قراره بریم طبقه ی بالای خونه ی مادر شوهر،،،ولی فعلا برادرش اونجا نشسته

نامزدی که ازدواج نیس به این فک کن که الان بدون بچه ازش جدا شی بدون خاطره ی زندگی مشترک خیلیی بهتره ک ...

به خاطر پدرم نمیتونم طلاق بگیرم،،پلی برای برگشت نذاشتم

وقتی واسه رسیدن به کسی اون همه سختی بکشی توی ذهنت یه ادم بزرگ ازش میسازی.وقتی بهش برسی و یکم زمان بگذره میبینی نه اینم مثل بقیست و اونجاست که فکر میکنی که واقعا ارزششو داشت اون همه عذاب؟!

و بعد افکار پشیمانی!

من از نوجوانی همیشه بخودم تکرار میکردم این جمله رو که عاقلانه انتخاب کن و عاشقانه زندگی کن.بنظرم اینطوری بهتره.خودمم حداروشکر فعلا راضیم