2777
2789
عنوان

پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 28 پست

البته شرایط مالیش باعث پشیمونیم نیس،رفتار هاش باعث شده،،،از پدر و مادرش خیلی میترسه،،وقتی چیزی رو بهش با اخم میگن دیگه عمرا اونکار رو تکرار کنه مبادا که ناراحت بشن

آرامش خودتون رو فدای بیشعوری دیگران نکنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی واسه رسیدن به کسی اون همه سختی بکشی توی ذهنت یه ادم بزرگ ازش میسازی.وقتی بهش برسی و یکم زمان بگ ...

اره دقیقا،،،الان اون ادمی نیس که دوران دوستیمون بود

یعتی تو هیج تقصیری نداری؟

بهش میگم الان که نامزدیم باید بیشتر وقتا باهم باشیم،حالا که وسط هفته میگی کار دارم و نمیتونی لااقل جمعه هارو باهک باشیم،،ولی اون موقع هام با خانواده ی اون میریم بیرون خیلی رو اعصابه

واااا یهویی پشیمون شدی مگه میشه مگه داریم 🙄🙄🙄

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
پدرم با ازدواجمون مخالف بود،میگفت از لحاظ مالی ضعیفه نمیتونه خوشبختت کنه ولی من گفتم برام مهم نیس،،، ...

تازه اغاز بدبختیه

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
البته شرایط مالیش باعث پشیمونیم نیس،رفتار هاش باعث شده،،،از پدر و مادرش خیلی میترسه،،وقتی چیزی رو به ...

سلام خوب باهاش صحبت کن، بهش بگو من یه شوهر قوی و محکم میخوام که تیکه گاهم باشه 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
دلایلت خیلی غیر منطقی  اینحاش منطقیه که زودتر باید برین سر زندگیتون

اره منم میگم اونو،،ولی برادرش نشسته جایی که قرارع اونجا ما زندکی کنیم،،تکون هم نمیخوره خیلی پرو هستن

بنظرم شما فقط ازش توقع یچیزایی رو نداری و چون دوران دوستی خیلی توجه میدیدی ازش الان یجورایی از طرفش دچار کمبود محبت شدی.که اینام برین خونه خودتون درست میشه.اسون بگیر بذار زودتر برین سز زندگیتون و البته اگه مستقل باشین بهتره

نه یهویی نه کم کم با رفتار های خانوادش و خودش

عزیزم همه که اخلاقای خوب ندارن شمام همه اخلاقات خوبه ؟؟؟زن وشوهر باید همدیگرو بسازن یه سری مشکلات میشه به دست زمان سپرد تا حل بشه یه سری مشکلاتم با نیاز به زحمت وصبوری داره یه زن نباید به زودی احساس پشیمونی کنه مقاوم باش

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋