2777
2789
عنوان

خوشبختیتو جار نزن، نزار بگن خوشبحالش

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 74 پست
یا تو همین نی نی سایت طرف اسم کاربریش عجق اقامه بعد تاپیک خیانت و طلاق میزنه

😁وای خدا منم یه چن مورد دیدم اصا تعجب کردم 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
😁اینستا ک داغونه  مسابقه کی از هم خوش بخت تره  من من من من  شو هست همش !!! همه د ...

همون دیگه 

بعصیاشونم فکرمیکنن بقیه اینا رو چشم میزنن

بابا همون بقیه هم همین فکرو درمورد شما میکنن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث خوشی و خوشبختی نیست  کسی ک خوش بخت نیاز به جار زدن و اینا ندارن  الان همش شده نمایش& ...

زیاد موافق نیستم :)

خود من شخصا هرعکسی ک دوس داشته باشم میذارم با اینکه با همسرم مشکلی ندارم گاهی ی عکسی میذارم ک هرکس ببینه فک میکنه شکست عشقی عمیقی خوردم😂ولی فقط از شعر تو عکس خوشم اومده همین

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
من زیاد اعتقادی ندارم و هیچ وقت از روی عکس فکر نکردم کهوچقدر این شخص با شوهرش خوشبخته.چون من شخصا شو ...

حالا باورت میشه؟ من و شوهرم به محص عقد کردن فیسبوکمونو دیلیت اکانت کردیم 😁

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

عاره منم اعتقاد دارم

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
همون دیگه  بعصیاشونم فکرمیکنن بقیه اینا رو چشم میزنن بابا همون بقیه هم همین فکرو درمورد شما م ...

هی میذارن چشم حسود کور چشم حسود فلان 

فلان بره زیر خاک حسود بدبخت بخیل 

😀خب دوست عزیز مگه مجبورت کردم همه زندگیت رو بریزی رو دایره 

پخش و پلا باشه تو اینستا ک اخرش بگی همتون حسودین 

یه پیجی بود مال یه دختر و نامزدش خیلییی عشقولانه بود 

اینطوری بگم ک از اون مردا بود ک هر دختری ارزوش بود 

چقدر دورو بریای من با اینکه زندگی خوبی داشتن آه کشیدن چقدر حسرت خوردن 

ینی فک کنم تف کرده این دختره با نامردش هم تبدیل به یه پست تو اینستا میشد 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
زیاد موافق نیستم :) خود من شخصا هرعکسی ک دوس داشته باشم میذارم با اینکه با همسرم مشکلی ندارم گاهی ی ...

😁خب منم یه وقتایی یک اهنگای غمگینی گوش میدم در صورتی ک مشکلی هم ندارم 

یا یه متن غمگین به دلم میشینه 

😐الان چن روزه این ب دلم نشسته 

شده ایا ک غمی ریشه به جانت بزند 

این بحثش فرق میکنه دوستم 😍

من ب زهره چشم خیلی اعتقاد دارم واسه همین میگن خوشبختیتون رو جا نزنین... البته اینم دلیل نمیشه تا تقی به توقی میخوره بگین چشم خوردیم 😐

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

منم شدیدا اعتقاد دارم

من همش فکر میکردم خوشبخترینم

بهتر از شوهرم نیست

شوهرم جز من به هیشکی حتی نگاه نمیندازه

چقد از نظر بقیه خوشبخت بودیم

اما شوهرم گند زد به تموم اعتقاداتم

بنظرم خودم خودمو چشم زدم😭

حالا باورت میشه؟ من و شوهرم به محص عقد کردن فیسبوکمونو دیلیت اکانت کردیم 😁

من ک اصا فیسبوک نداشتم 

اینستاهم ندارم یک سال و خرده ای میشه 

واتساپمم هر 2-3ماه یکبار فقط ی چیز عاشقانه میذارم 

عکس پروفایلمم همش چیای فانتزی 😆

یه بار تو مهمونیه طرف خونواده شوهرم بودیم شوهرم خیلی حواسش بهم بودو اینا 

همه گفت وای خوشبحالت چقد بهت توجه میکنه چقد هواتو داره اصلا همش میاد میبینتت انگار نمیتونه دوریتو تحمل کنه منم جوگیر میشدم با این حرفاشون 

رفتیم خونه دیدم ساکشو داره میبنده گفتم کجا گفت با پسر داییام میریم داهاات مجردی ینی من هنگ کرده بودمااااا تو مجردیش یبارم از این کارا نکرده بود رفت شبم موند تنهام گذاشت تازه شیش ماهم بود عروسی کرده بودیم🤐🤐🤐😑😑😑

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕

من هروقت با شوهرم میریم مهمونیای طرف فامیلای بابام سه بلایی سرمون میاد چون اونجا خیلی باهم میگیم میخندیم چشم شورم زیاد داریم یه شب رفتیم اخر شب دیدبم ماشینمونو مالیدن یه شب دگ فرداش شوهرم پاش شکست 

یه شب دگ دعوای خیلی بدی کردیم 

یه شبم رفتیم خونه یکیشون شوهرم تو جاده تصادف کرد شانس اوردیم هیچیش نشد 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

عنوانتو خیلی قبول دارم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.