2777
2789
عنوان

خوشبختیتو جار نزن، نزار بگن خوشبحالش

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 74 پست
کلا وقتی رضایت درونی از هرچیزی باشه نیازی به انتشار دادن اون و تایید گرفتن از دیگران در خودتون نمیبی ...

یه جاهم قبلا خوندم بیشتر افرادی که اینکارو میکنن یه خلاء درونی و یه نوع کمبود وجود داره براشون

که یه جورایی میشه حرف شما

بی خیال باش تا کامروا باشی
کلا وقتی رضایت درونی از هرچیزی باشه نیازی به انتشار دادن اون و تایید گرفتن از دیگران در خودتون نمیبی ...

دقیقا 

وقتی احساس رضایت درونی داشته باشی دیگه نیاز ب تاکید دیگران یا حتی تمجیدشون نداری !!!

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زیاد عکس نمیزارم بنظرم مسخره ست

هی هر جا میرن عکس میزارن دوست دارم بگم بابا دیگه زندگی خصوصی تو و غذایی که خوردی و اب بازی بچت برای خودت جالبه خفه نکن ملتو 

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
من ادعای عاشی نکردم فقط حرفای دیگران که از گوشه و کنار به گوشم میخوره رو گفتم مثلا میگن فلانی چقدر ب ...

تجربه به من نشون داده باید خوشی هات رو بیرون از خونه نشون ندی... نه اینکه باهم بد باشی .. نه!

ولی عادی رفتار کنی....

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

کلا مردم چشم ندارن همدیگه رو ببینن چ برسه خوشی و خوشبختیتو 

سعی کن زیاد عکس و ... نذاری 

من ک هروقت تو همین سایت از همسرم خوب گفتم فرداش اومدم گریه زاری ک باهم دعوا کردیم😂

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

من اون اوایل ک ازدواج کرده بودم همش عکس عاشقانه میذاشتم پروفایلم و ابراز عاشقی میکردم واسه شوهرم 

فکرشم نمیکردم از روهمین عکس پروفایل بعضیا بخوان سایه ام رو هم با تیر بزنن و ارامشمو بهم بریزن 

حتی شوهرمم بی لیاقت و پررو شد ... 

خیلی

ادم چشم تنگ زیاد (بلانسبت نی نی سایت :))

کلا ادم تا کارش انجام نده بهتر اصلا در موردش صحبت نکنه وقتی انجام شد به همه بگه 

حالا یه عده ایی ممکن بهش بگن پنهان کاری ولی زندگی شخصی ادم فیلم که نیست که همه درباره اش بدوند

من زیاد اعتقادی ندارم و هیچ وقت از روی عکس فکر نکردم کهوچقدر این شخص با شوهرش خوشبخته.چون من شخصا شوهرم دوست نداره عکسمونو جایی بزارم.یه جمله هست که میگن آدما از غماشون عکس نمیزارن.و شدیدااااا اعتقاد دارم که تو هیچ زندگی آرامش مطلق نیست و همه تجربه بحث و دعوا رو دارن و هرکی میگه اصلا دعوا نداریم دروووووغ محضه و میخوان با عکسای دونفره ثابت کنن مشکلی ندارن

کلا مردم چشم ندارن همدیگه رو ببینن چ برسه خوشی و خوشبختیتو  سعی کن زیاد عکس و ... نذاری  ...

بحث خوشی و خوشبختی نیست 

کسی ک خوش بخت نیاز به جار زدن و اینا ندارن 

الان همش شده نمایش 

با عکس گذاشتن تو استاتوس واتساپ و استوری اینستا !!!

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
دقیقا  وقتی احساس رضایت درونی داشته باشی دیگه نیاز ب تاکید دیگران یا حتی تمجیدشون نداری !!!

الان که اینستا شده عاشق بازار

زن ۵۰ ساله رو میبینی عکس شوهرشو میذاره میگه عجقم

مثل نسرین خانم و اقای صداقت 

برید کلیپاشونو ببینید

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
بحث خوشی و خوشبختی نیست  کسی ک خوش بخت نیاز به جار زدن و اینا ندارن  الان همش شده نمایش& ...

یا تو همین نی نی سایت

طرف اسم کاربریش عجق اقامه

بعد تاپیک خیانت و طلاق میزنه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
الان که اینستا شده عاشق بازار زن ۵۰ ساله رو میبینه عکس شوهرشو میذاره میگه عجقم مثل نسرین خانم و ...

😁اینستا ک داغونه 

مسابقه کی از هم خوش بخت تره 

من من من من 

شو هست همش !!!

همه در حال رقابت هستن