2777
2789

امشب بعد از ی مدت روابط سرد باخواهرشوهرم که باش خیلی صمیمی بودم،صداش کردم وبش گفتم ک چرا کم پیداشده؟اونم شروع کرد انتقاد حتی گریه کرد به خاطر رفتارایی ک از من وشوهرم دیده وازمون انتظارنداشته.واز نظر اون تمام خانواده از منوشوهرم این رفتارا رو دیدن.وهمه ناراحتن ازدست ما وبه خاطر رفتار سنگین ما کمتر میان خونه پدریشون چون ماباخانوادا همسرم تویه خونه مشترک زندگی میکنیم.درحالیکه من همیشه آرزوم این بود ک بشم ی عروس دوست داشتنی که همه رو دور هم جم کرده به هر بهانه ای.که همه ازش راضی باشن یاحداقل ازم دلخورنباشن همیشه هدفمو رواین چیز گذاشته بودم.اما الان باحرفای خواهرشوهرم دیدم قضیه دقیقا عکس این حالته.وهمه دلخورن.حالا رفتارای من وهمسرم ب شدتی ک خواهرشوهرم گفت بد نیست ولی خب رفتارامون خوب هم نیس خودمم قبول دارم ولی این سنگینیمون مال چیزاییه ک دیدیم رفتاراییه ک دیدیم.ولی الان خیلی ناراحتم اینکه همه ازمون ناراحتن.بعد اون همه تلاش واسه این قضیه

عزیزم قرارنیس ک بشینی یه گوشه وفقط فکرکنیو ارزو کنی بالاخره باید در راستای همون هدفت تلاش هم بکنی دیگه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

کاش شماهم دلایل ناراحتتیتون روخیلی منطقی میگفتین 

اصولاهمه فکر میکنن یک طرف مقصره تو دلخوری ولی وقتی صحبت میشه تازه مشخص میشه جریان دوطرفه است

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشک تمساح بوده ناراحت نباش

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

خب عزیزم خودت داری میگی ازشون دلخور شدید و رفتارایی در جهت دلخوریتون کردید

باید شما هم دلیلاتون رو میگفتید حتما

ضمن اینکه اگه میخوای کسی ازت نرنجه باید زفتارای بد دیگران رو نادیده بگیری و خوبی کنی در جواب بدیاشون که اینکار خیلی سخته

پس یا باید قبول کنی گذشت زیادی داشته باشی و یا اگه به روحیت نمیخوره باید وقتی در جهت ناراحت شدن از اطرافیان رفتاری بروز میدی از اینکه دلخورم بشن ازت واست بی اهمیت باشه

تجربه ثابت کرده هر تلاشی تو این زمینه نتیجه عکس میده بنظر من تو فقط نقش خودت  بازی کن.ب شوهرت ارامش بده و به خونوادش در حد معقول احترام بذار.بیشترش واقعا لازم نیست.تو برا چی خونواده یکی دیگرو دور هم جمع کنی؟انرژیتو رو شوهرت متمرکز کن گلم‌

عزیزم قرارنیس ک بشینی یه گوشه وفقط فکرکنیو ارزو کنی بالاخره باید در راستای همون هدفت تلاش هم بکنی دی ...

تلاش کردم.جواب نداد ودیگه وایستادم.بی بلاش و بی حرکت.کم کم دیدم ادم بی تفاوتی شدم.واین باعث ناراحتی شده.خیلی ناراحت وعصبیم.کاش میشد زمان ب عقب برمیگشت

عزیزم قرارنیس ک بشینی یه گوشه وفقط فکرکنیو ارزو کنی بالاخره باید در راستای همون هدفت تلاش هم بکنی دی ...

👌👏👏👏👏👏😍😍😍❤❤❤

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
تجربه ثابت کرده هر تلاشی تو این زمینه نتیجه عکس میده بنظر من تو فقط نقش خودت  بازی کن.ب شوهرت ا ...

اونا این انتظار روازم دارن حتی شوهرم.میگه خانوادم ازت راضی باشن دیگه بدون من میشم واست مث ی بچه هر چی بکی و هرجی بخوای.ومنم اینطور دوست داشتم.گفتم که از ارزوام بود...ولی نشد

اونا این انتظار روازم دارن حتی شوهرم.میگه خانوادم ازت راضی باشن دیگه بدون من میشم واست مث ی بچه هر چ ...

با پنبه سر ببر.سیاست داشته باش و اینجوری نشوم بده.هرکاری کنی تو عروسشونی ن دخترشون.کاری کن در عین احترام و علاقه خونوادش ک به شوهرت نشون میدی حریم هارو حفظ کنی و به همشون حالی کنی ازین خط جلوتر نیان