ناامیدم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 716 عنوان کمکم کنید دوستان 104 بازدید | 7 پست دوستان من یک ساله اقدام کردم برای بارداری این ماه از کیت تخمک گذاری استفاده کردم الان ده روزه که زیر دلم و سینه هام درد میکنه معده ام رفلکس میکنه همش احساس میکنم پریود شدم در حالی که ازش خبری نیست هنوز ۸روز مونده تا پریودم امکانس هست باردار باشم؟ 1397/05/06 | 00:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناامیدم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 716 اخه دردهام مثل درد پریودیه ولی سینه هام همش سوزن سوزن میشه و درد دارم حساس شدن اخه بعد غذا یکم حالت تهوع میگیرم میترسم قرص معده بخورم من اصلا مشکل معده نداشتم چنان رفلکس گرفتم که ترش میکنم وخیلی بده
ناامیدم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 716 آزمایش خون بده از همه چیز مطمئن تره اخه میترسم بازم منفی باشه و ناامیدتر بشم یک ساله هست دارم انتظار میکشم حالا تا روز پریودم منتظرمیمونم
unyeki عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 668 یک سال نا امیدی نداره عزیزم شاید یه مشکل جزئی داشته باشی . برو دکتر . بعضی ها هیچ مشکلی ندارن و فقط بخاطر استرس باردار نمی شن #من-یک-حامی-اهدای-عضوم