2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مال من نمیخاره به نظر من به خودت تلقین کردی اینطوری شدی 

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.
چرا هیچی نمیشه    

اصلا‌گرف🤔

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

‍ #ماه‌گرفتگی_در_بارداری

⚜ @BardarivaZayeman ⚜

🔴یکی از عواملی که باعث ایجاد لکه های #ماه_گرفتگی روی بدن میشه افت ناگهانی قند خون مادر و در نتیجه قند خون جنینه . این مسئله ممکنه وقتی اتفاق بیوفته که مادر دچار یک #شوک_عصبی شده مثلا به شدت ترسیده.

شاید قدیمیا وقتی خورشید یا ماه میگرفته خیلی می ترسیدند و این باعث افت قند خون و ایجاد این لکه ها میشده !

البته چیزی که از قدیمیا شنیده شده اینه : اگر زن باردار موقع ماه یا خورشید گرفتگی دست به شکمش بزنه همون جایی که دست زده روی پوست بچه لکه ( ماه گرفتگی ) میشه ! اون لکه های تیره و روشن که اصطلاحا به ماه گرفتگی معروفند بیشتر بدلیل مسائل ژنتیکی ایجاد میشن و انواع مختلفی دارند.

به هرحال به مادران #باردار توصیه میشه که خونسردی و #آرامش خودشون رو کاملا حفظ کنند و نگرانی به خودشون راه ندند و حتی اگر یک درصد حقیقت باشه خیلی راحت میتونند اصلا به ماه نگاه نکنند و برای راحت شدن خیالشون به جایی از بدن هم دست نزنند☺️ انشالله که همه نینی ها سالم و تندرست و سلامت بدنیا بیان🌺🍃

🌺 به اشتراک بگذارید...🌺

https://telegram.me/BardarivaZayeman

من که دستام بستم حواسم باشه با دست نخارونم هی خودم میکشم به تخت از بس میخارم😂😂

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)