2821
2789

خواهر من یه بار مبتلا شد. دکترش گفت دیگه با افراد تبخال دار روبوسی نکن.چشمش حخیلی وحشتناگ شده بود.خدا رحم کرد کور نشد

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من داخل چشمم نشده فقط خط مژه و بیرون چشمم زیر پلک چند تا دونه سفید زده 

سلام دوست عزیز شما تبخال چشم داشتی خوب شدی چیکار کردی شوهرم دوروزه چشمش وحشتناک باد کرده قرمز شده نمیتونه ببینه دکتر گفت احتمالا تبخاله شماچيکارکردي داروهات چی بود ممنون میشم جوابم بدی😔

ببخشید‌دیر جواب دادم‌عزیزم‌بله خوب شد ولی ۲ تا ۳ هفته طول کشیددکتر بهم داروی خوراکی و‌پماد و‌ قطره‌داد 

حتما برن‌دکتر ایشالله خوب میشن 

با سلام

من حدود 24 سال تبخال چشمی دارم. بیناییم خیلی کمه. نوع حادش غیر قابل درمان است.ولی می توان پیوند قرنیه انجام داد. اولا تا اخر عمر باید تحت نظر باشی دوما اگر بدن قرنیه اهدایی رو قبول نکنه ممکن است چشم پوچ شود. من پیش 12 چشم پزشک مشهد رفتم حتی دکتر فوق تخصص قرنیه قرائی که ایشان را یک دکتر فوق تخصص قرنیه دیگه معرفی کرد. البته من چند سالی است درد ندارم. سال های اول چندین شب تا صبح نخوابیدم حتی یک لحظه. مجبور بودم چشمم را باز نگه دارم.

با سلام من حدود 24 سال تبخال چشمی دارم. بیناییم خیلی کمه. نوع حادش غیر قابل درمان است.ولی می توان پ ...

سلام تبخال شما خوب شده یا نه چون دکتر برای من تشخیص تبخال گزلشته میخوام بدونم شما چه علائمی دارید ممنون میشم

ببخشید‌دیر جواب دادم‌عزیزم‌بله خوب شد ولی ۲ تا ۳ هفته طول کشیددکتر بهم داروی خوراکی و‌پماد و‌ قطره‌د ...

میشه بپرسم چه دارو های داد خواهش میکنم بگید شوهره منم تبخال از داخل قرنیه چشمش در اومده خیلی داره اذیت میشه هرجا میبریمش درمانش نمیکنن😭😭😭

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش