2777
2789
عنوان

مشکلات مالی

2287 بازدید | 153 پست

خواهرای عزیزم من بحث سیاسی نمیکنم کاری با اقتصاد کشورم ندارم این تاپیک فقط فقط برای برگزاری یه کار خیر و نیک هستش که انشاالله به زندگی همه ما خیر و برکت برسونه ...

عزیزانی که مایلند و دوست دارن با ما هم مسیر بشن میتونن توی برنامه بازار قرات سوره واقعه رو دانلود کنن ختم این سوره زیر ده دقیقه هستش میخوایم بشیم ۴۰نفر و در یک ساعت مشخص این سوره رو ختم کنیم برای رفع مشکلات مالی خانواده هامون که این روز ها باهاش درگیر هستیم .... 

این یه دعوت همگانیه اگر به هر دلیلی مخالفی یا دوست ندارید این کار رو از اینکه وقت گذاشتین ممنونم لطفا تاپیک رو بدون هیچ بحثی ترک کنید و اگر موافق هستین و دوست دارید با من و دوستان دیگه هم صدا بشید کافیه حاضری بزنید و به صورت پشت سر هم اعلام کنید و به بقیه دوستاتون اطلاع بدید تا حداقل ۴۰نفر بشیم حاضری ب صورت 

حاضر ۱

حاضر ۲

حاضر ۳

تا تعداد دوستان مشخص بشه 

اجرتون با امام رضا ع

پی نوشت۱ :غلط املایی هامو نگیرید اصل نیت هستش 😊

پی نوشت ۲:به دوستاتون اطلاع بدید شرکت کنند 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر کنم من حاضر ۳ هستم فقط لایکم کن...

ساعت وروز بگو عزیزم

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
دعا خیلی خوبه ولی واقعا به نظرتون با دعا کاری مشه کرد باید عملی کاری کرد

عملی چیکار کنیم؟  کاری از ما ساخته نیست

فعلا دعا می کنیم برای آرامش خودمون. نه برای معجزه

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو   
حاضر 4.لطفا بعد بهم اصلا بدین ک چ ساعتی باید بخونیم.ممنون

عزیزم ممنون از حضورت انشاالله یک روز قبلش اعلام می کنیم فقط اطلاع رسانی کنید ۴۰نفر زودتر تکمیل بشه ممنون 😊

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز