2777
2789
عنوان

قبول کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 24 پست
اگه میدونی الکی و جای دیگه خرج نمیکنه قبول نکن، همش فکرت درگیر میشه هی فکر میکنی باید رعایت کنی کم ن ...

خب وقتی دست خودشه اصلا من پس اندازی ندارم ولی اینجورشاید بتونم از سر و ته پوله بزنم برا پس انداز خودم 

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم
ن شوهرم بهم گفته کل حقوثا میدمت دیگه همه چی و قسطا پای خودت منم میگه اون ک با ول خرجیاش میتونه تا اخ ...

اره بابا حتما میتونی.حقوقش چقده قسطاتون چقده باشگاهی کلاسی چیزیم میری

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی دست خودشه اصلا من پس اندازی ندارم ولی اینجورشاید بتونم از سر و ته پوله بزنم برا پس انداز خود ...

اگه ولخرجه خوبه دستت باشه وگرنه نه، من یه مدت این کارو کردم اصلا راحت نبودم، آخه شوهر من ولخرج نیست و برا ما بیشتر از خودش خرج میکنه دست خودش باشه بهتره، البته الان من برا خودم درآمد دارم قضیه فرق میکنه

حقوقش حدودا سک میلیون یک ۲۵۰هم قسط داره  

اگه ولخرجه خوبه دستت باشه وگرنه نه، من یه مدت این کارو کردم اصلا راحت نبودم، آخه شوهر من ولخرج نیست ...

خیلی خویه درامد منم دوست دارم برم کار ولی میدونم براشوهرم خوب نیست 

ن باشگاه نمیرم ولی باید دقیق برنامه بریزم به اونم برسم فقط بدی حقوق شوهرم اینه تکه تکه میدنش یک جا یک میلیون نمیدن 

حقوقش حدودا سک میلیون یک ۲۵۰هم قسط داره  

وا خب پس وضعتون بد نیست چته نتونی اداره کنی

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
ن باشگاه نمیرم ولی باید دقیق برنامه بریزم به اونم برسم فقط بدی حقوق شوهرم اینه تکه تکه میدنش یک جا ی ...

اهااا ی تومنه؟اول قسطا و موارد مهمو یادداشت کن از حقوق کم کن کاشکی میشد همشو یکجا بدن

اهااا ی تومنه؟اول قسطا و موارد مهمو یادداشت کن از حقوق کم کن کاشکی میشد همشو یکجا بدن

بدیش همینه دیگه نمیدن .فکر کردی سه تومنه خخ   

بدیش همینه دیگه نمیدن .فکر کردی سه تومنه خخ    

اره😂😂😂 سخته هی تیک تیکه