2777
2789
عنوان

قبول کنم یا نه

172 بازدید | 24 پست

موندم چی کنم اخه بعضی وقتا به شوهرم غر میزنم ک تو پول داری خرج من نمیکنی دیروز بهم گفته بیا همه حقوقم دست تو باشه برا خونه خرج کن حالا دو دل شدم قبول کنم یا نه؟؟شمابودید قبول میکردید؟اینجوربهتره خرج خونه اینا دیت زن باشع یا نه؟؟!

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره قبول کن من بودم قبول میکردم

از چه لحاظبنظرت قبول کنم 

یک چیزی که هست وقتی به من پول میده برا خرجی من خسیس تر خرج میکنم ولی دست اونه راحت تر ریخت و پاش 

حقوقا دست مامانمه انقد خوب مدیریت میکنه ولی خسته میشه ها همه خریدا با مامانمه  قبول کن😀

حقوقش دست خودم باشه داشته باشم و مدیریت کنم ولی برا هرخریدی اونو ببرم و همون اندازه بهش پوله بدم دستش چطوره؟؟

حقوقش دست خودم باشه داشته باشم و مدیریت کنم ولی برا هرخریدی اونو ببرم و همون اندازه بهش پوله بدم دست ...

منم کل حقوقو میگیرم قسط و ...باخودمه ولی برای خرید ماه باهم میریم... پس اندازو همه چی دست خودمه

منم کل حقوقو میگیرم قسط و ...باخودمه ولی برای خرید ماه باهم میریم... پس اندازو همه چی دست خودمه

خوبه بهتر مدیریت میکنی؟؟؟چیزی هم برا خودت اضاف میاد عایا؟؟؟

مثلا شوهرم پول داره بهش میگم بیا شلوار بگیر برا خودت تا خرج نشده نمیخره امروز فردا میکنه بعد میبینی همینجورپول رفته پای خوراکی و خرجی نه شلوار خریده نه قبضی چیزی داده نمیدونم من خوب فکر میکنم میشه یا اینکه خرج دست من نیستاینجور فکر میکنم 

خوبه بهتر مدیریت میکنی؟؟؟چیزی هم برا خودت اضاف میاد عایا؟؟؟ مثلا شوهرم پول داره بهش میگم بیا شلوار ...

شاید اولش یکمم سختت باشه ولی بعد دستت میاد باید چ کنی...حتما هرچقد حتی کم یجای دیگه نگه دار برای خودت ...حتی اگه ی ماه فقط ده هزارتومن تونستی بذاری ی جا...بعدم خرجا رو اولویت بندی کن و حتما انجام بده مثلا اگه بنظرت لباس لازم داره بگو انقد تومن برای لباس بهشم دست نزن اولین فرصت برو براش بگیر...ولی کلا اینکه خرج دستت باشه بهتره...حواستم هست خرجای بیخود و ریز ریز نمیکنی خرج خوراکی بیخود نمیکنی و قبض و همه جیم سروقت پرداخت میکنی

ببین سختیش اینه ک همش باید حساب کتاب کنی ک کم نیاری ولی اگ شوهرت ولخرجه و حساب پولاشو نداره دست تو باشه بهتره چون ما زنا تو این مورد اکثرا خیلی بهتر مرداییم 

منم شوهرم ولخرج بود و بدخرجی میکردی ی موقع اگ دیدی پول نیاز داشتیم نبود و خیلی بمون فشار میومد الان ولی خیلی بهتر شده الانم ب بهونه سفر کارتشو گرفتم امیدوارم در ماه های اینده هم بزاره من برنامه ریزی کنم 😁

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
شاید اولش یکمم سختت باشه ولی بعد دستت میاد باید چ کنی...حتما هرچقد حتی کم یجای دیگه نگه دار برای خود ...

اره خیلی موافقم باهات مثلا پول‌ک دست اونه من هیچ پس اندازی ندارم حتی هزار تومن 

اگه میدونی الکی و جای دیگه خرج نمیکنه قبول نکن، همش فکرت درگیر میشه هی فکر میکنی باید رعایت کنی کم نیاری،بذار دست خودش باشه ولی بیشتر هرج کن و پس انداز کن برا خودت، تازه الان همه چی گرون شده ممکنه کم بیاری زبونش دراز میشه

ببین سختیش اینه ک همش باید حساب کتاب کنی ک کم نیاری ولی اگ شوهرت ولخرجه و حساب پولاشو نداره دست تو ب ...

ن شوهرم بهم گفته کل حقوثا میدمت دیگه همه چی و قسطا پای خودت منم میگه اون ک با ول خرجیاش میتونه تا اخر ماه برسونه منم احتمالا میتونم فقط حتما باید امتحان کنم