2777
2789
عنوان

زندگی لعنتی

1016 بازدید | 26 پست

دلم گرفته از همه جا از بیماری بچم و اذیتاش از بی کسی و بی پناهی از بی توجهیای شوهرم و اینکه فقط موقع نیاز میاد طرفم خستم کم آوردم دنیا شکستم داد 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعنت به دنیا لعنت به روزگار که واسه هیچ کس خوب نخواسته. پناهت خدا باشه،ان شالله ک مشکلاتت حل میشه

مراقب کسانی که سفره دلتان را برایش باز میکنید باشید.فقط آدمهای کمی هستند که واقعأ برایشان مهم است.بقیه فقط میخواهند سوژه ای برای سخن چینی داشته باشند.

خستم فردا شب عروسی داریم ولی من نمیتونم برم بخاطر پسرم سه سالس ولی بخاطر اتیسم لعنتی نمیتونم کنترلش کنم امشب مهمونی بودم هلاک شدم بسکه دنبالش رفتم پاهام داره ذوق ذوق میکنه الان به زور خوابوندمش

فقط دلم میخواست بچم نرمال بود دیگه هیچی نمیخواستم این خواسته زیادیه که خدا ازم دریغ میکنه حداقل یه زندگی سلامتیه که پسرم اونم نداره

این همه سختی تو بارداری شنیدم با یه بچه سه ساله استراحت مطلق بودم که آخرش اینطوری بشه دخترمم عصبی شده همش بی حوصله و غصه داره اصلا به حرفم گوش نمیده کنترل زندگی از دستم خارج شده

خستم فردا شب عروسی داریم ولی من نمیتونم برم بخاطر پسرم سه سالس ولی بخاطر اتیسم لعنتی نمیتونم کنترلش ...

نمیبریش کار درمانی من بچه دختر عموم اوتیسم داره میبرن کار درمانی خیلی اروم شده قشنگ میشینه حرفارو گوش میده و شعر میخونه 

شوهرم تو بارداری شیردهی بهم خیانت کرد ازش متنفرم الان دیگه جمع کرده خودشو ولی دلم باهاش صاف نمیشه پسرمم که آیندش نامعلومه دلم میخواد دخترمو بردارم و فرار کنم از بس شوهرم اذیتم کرد بچم اینطوری شد همه مردا آرزوی پسر دارن شوهر من از بس گفت پسر نمیخواستم و ناشکری کرد بچم مریض شد الان براش میمیره ولی چه فایده

فقط دلم میخواست بچم نرمال بود دیگه هیچی نمیخواستم این خواسته زیادیه که خدا ازم دریغ میکنه حداقل یه ز ...

ناشکری نکن شکر خدا کن با اموزش و کار میتونی درستش کنی و زندگی نسبتا عادی بهش بدی بچه دوست من فینل کوتونوری داره هییییییچ چیزی حق نداره بخوره فقط یه مدل غذا مخصوص تا اخر عمرش بهشم اونو ندن خوراکیای مارو بدن بچه معلول ذهنی و حرکتی میشه 

نمیبریش کار درمانی من بچه دختر عموم اوتیسم داره میبرن کار درمانی خیلی اروم شده قشنگ میشینه حرفارو گو ...

میبرمش ولی پیشرفتی نداشته مثلا گفتن اتیسم خفیفه آخه همش سه سالشه

ناشکری نکن شکر خدا کن با اموزش و کار میتونی درستش کنی و زندگی نسبتا عادی بهش بدی بچه دوست من فینل کو ...

میدونم میتونست بدترم بدشه ولی اون حداقل درمانی داره بچه من درد بی درمون داره