2777
2789
عنوان

زندگی لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 26 پست
شوهرم تو بارداری شیردهی بهم خیانت کرد ازش متنفرم الان دیگه جمع کرده خودشو ولی دلم باهاش صاف نمیشه پس ...

ولی ظاهرا الان تو نمیخوای پسرتو که میخوای دخترتو برداری بری 

عزیزم تو این زمونه اوتیسم دیگه مثه سندروم که نیس باید با اموزش مخصوص مدلش دستت بیاد من الان اوتیسمی دارم از نزدیک میبینم اونم سه سال و نیمشه مدام کارگاه اموزشیه خب شکر خدا دیگه نه جیغ میکشه نه خیلی تکون میخوره اروم شده میشینه خندوانه میبینه باهاشون میخونه و میخنده و دست میزنه درحالیکه قبلا اصلا تمرکز نداشت 

ولی ظاهرا الان تو نمیخوای پسرتو که میخوای دخترتو برداری بری  عزیزم تو این زمونه اوتیسم دیگه مث ...

آره دیگه نمیخوامش تحملشو ندارم خیلی براش تلاش میکنم ولی دست تنهام میخوام از این زندگی فرار کنم حس میکنم پسرم خوب نمیشه ولی دخترم داره تو این زندگی حروم میشه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم میتونست بدترم بدشه ولی اون حداقل درمانی داره بچه من درد بی درمون داره

اتفاقا اوتیسم درمان داره کی گفته بچه های فینل کوتونوری درمان دارن اون بدبختا درمان که ندارن هیچ محکومن به معلولیت چون ایران تحریمه همون یه مدل غذاشونم نمیاد دیگه 

آره دیگه نمیخوامش تحملشو ندارم خیلی براش تلاش میکنم ولی دست تنهام میخوام از این زندگی فرار کنم حس می ...

نگو این حرفو اینجوری تو بدتر از شوهرتی که بمون پاش بزرگش کن یادش بده صبوری کن بعد ببین چی میشه بچه های اوتیسم هر کدوم نابغه یه زمینه میشن چون یه قسمت مت

غزشون فعال تر از حالت عادیه بگرد اونو با کمک مشاور پیدا کن و از بچه ت قهرمان بساز 

اتفاقا اوتیسم درمان داره کی گفته بچه های فینل کوتونوری درمان دارن اون بدبختا درمان که ندارن هیچ محکو ...

اتیسم درمان نداره تو گروه مامانای اتیسم نبودی ببینی  همشون این همه هزینه کردن آخرم بچه هاشون بهتر که نشدن فقط دارن عذابشون میدن منم خسته و ناامیدم

نگو این حرفو اینجوری تو بدتر از شوهرتی که بمون پاش بزرگش کن یادش بده صبوری کن بعد ببین چی میشه بچه ه ...

همه اینا الکیه و تبلیغاته هیچ کدوم تو عالم واقعی وجود نداره

میبرمش ولی پیشرفتی نداشته مثلا گفتن اتیسم خفیفه آخه همش سه سالشه

اوتیسم خفیف باشه که خیلی خوبه هم دارو داره هم امپول مگه میشه پیشرفت نکنه این بچه که من میگم موهای سرشو میکند دستاشو میبستن حالا اینقد فهمیده شده بعد تو میگی پیشرفت نمیکنه 

اوتیسم خفیف باشه که خیلی خوبه هم دارو داره هم امپول مگه میشه پیشرفت نکنه این بچه که من میگم موهای سر ...

انشالله همشون شفا پیدا کنن و یه درمانی براشون پیدا بشه 

نمیدونم والا منکه جلو چشمم دارم میبینم هرروز بهتر شدن یکیشونو که البته دوقلو ان هردو اوتیسمی اما یکیش دست دختر عمومه از نوزادی اون یکیش دست مامان واقعیشه که نمیبرنش واسه درمان همونجور مونده اما این که خداروشکر هرروز بهتر انشالله خدا شفاش بده 

نمیدونم والا منکه جلو چشمم دارم میبینم هرروز بهتر شدن یکیشونو که البته دوقلو ان هردو اوتیسمی اما یکی ...

آمین منم دارم بچمو میبرم ولی پیشرفتشون کنده وگاهی استپ میزنن و برمیگردن به قبل الان یه ساله گفتاردرمانی میبرم هنوز حرف نمیزنه ولی از روند کاردرمانیش راضی بودم خودم آدم ضعیفی هستم و کم طاقت دلم میخواد سریع خوب بشه همسناشو میبینم روانی میشم